Radviliškio rajone jojimo treniruotė baigėsi kraupiai: žuvo kartu su žirgu nukritęs vyras | Diena.lt

RADVILIŠKIO RAJONE JOJIMO TRENIRUOTĖ BAIGĖSI KRAUPIAI: ŽUVO KARTU SU ŽIRGU NUKRITĘS VYRAS

  • 10

Radviliškio rajone per jojimo treniruotę ketvirtadienį nukrito ir žuvo jaunas vyras, pranešė policija.

Nelaimė įvyko apie 15.55 val. Kablių kaime, pasibaidžius arkliui. Ant žemės kartu su arkliu nukrito ir žuvo 30-metis vyras.

„Žirgynas priklauso žuvusiajam ir jo tėvui. Tądien tėvas, jis sesuo ir dar viena mergina jodinėjo. Staiga vienas žirgas išsigando kliūties, šoko į šoną ir griuvo. Vyras žuvo vietoje, atvykę greitosios medikai mirtį konstatavo įvykio vietoje“, – BNS sakė Šiaulių policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Greta

Baisi žinia . Kraupu ... Dėl tokios skaudžios tragedijos - begalinė užuojauta žuvusiojo Mamai , Tėvui , sesei , visiems artimiesiems ir jojimo sporto bendruomenei . Stiprybės šeimai šioje netektyje iš paskutinių jėgų kęsti nenumaldomą skausmą . Amžiną atilsį duok mirusiam , Viešpatie ...

Keista...

Politikai vaikesi cirko drambli,"kovodami" pries gyvunu isnaudojima pramogai. Taciau tu paciu politiku artimieji steigia "zirgu sporto" verslus - jau ne pramogai!?

Kiki

Žirginis sporto pasaulėlis neteko be galo mielo ir puikaus žmogaus, gero trenerio. Nelaimę lėmė paprasčiausias jauno žirgo kojų nesusidėliojimas. Nerašinėkit nesąmonių ir neskaudinkit artimųjų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS