Šakiuose partrenkta senolė: per perėją ėjo degant draudžiamam šviesoforo signalui | Diena.lt

ŠAKIUOSE PARTRENKTA SENOLĖ: PER PERĖJĄ ĖJO DEGANT DRAUDŽIAMAM ŠVIESOFORO SIGNALUI

  • 4

Šakiuose partrenkta per pėsčiųjų perėją degant raudonam šviesoforo signalui ėjusi senolė.

Pareigūnų teigimu, gruodžio 19 d. apie 07.21 val. Šakiuose, V. Kudirkos ir Kęstučio gatvių sankryžoje, blaivus Kauno rajono gyventojas, gimęs 1965 metais, vairuodamas transporto priemonę „Fiat Ducato“, partrenkė staiga į reguliuojamą šviesoforais sankryžą išėjusią pėsčiąją, gimusią 1937 metais.

Šakiuose, V. Kudirkos gatvėje gyvenanti moteris pristatyta į Šakių ligoninę.

Pirminiais duomenimis, pėsčioji ėjo pėsčiųjų perėja degant raudonam šviesoforo signalui.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Šakietis

Komentuojant pirmiausiai reikia išmokti be klaidų rašyti. Kur Jūs mokėtės ir kas Jus mokino, komentatoriai. Šlykštu.

valdas

Tereikia kad kunigai per pamokslus aiskintu kad isejes i gatve degant raudonam sviesoforo signalui ir zuves bus priskiriamas savizudziui ir laidojamas be palaiminimo.Tai turetu padeti senoliams gaudytis eismo taisyklese

Rita

Tokio amziaus zmpnes jie tikrai nesigaudo nei tuose šviesaforuose, eina bele kur per vazuojama daly, 1937m zmogus nei žiuri y šviesoforus, bet ir zmonys jauni, vazuoja per perėją ne nelipa nuo dviracio. Senas zmogus tai senas bet kaip zmones prote. Yra ir daug pagyvenusių žmonių kurie vazineja dviraciais, ne šviesos dega, dviračių, nei liemenes, blaskosi po visa šaligatvy, eina dviračių taku, paprasai kad pasitrauktų is dviracio tako tai iskolioja. Tycia stovi ant to viraciu tako neleidzia važiuoti. Tai ka gali norėti, jai nera dviracio tako pestieji sraido po ta saligavy eina paciu viduriu net nezinai pro kure puse lekti, nes staigei gali mestis y viena puse saligatvio ar kitą. Negi negali eiti viena puse saligatvio o pareiti kita, dar galetu ir pesciuosius mokinti vaikcioti, nes daro daug avariniu situaciju.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS