Savaitgalį keliuose eismo nelaimės tykojo dviratininkų: kliudytas ne vienas | Diena.lt

SAVAITGALĮ KELIUOSE EISMO NELAIMĖS TYKOJO DVIRATININKŲ: KLIUDYTAS NE VIENAS

  • 1

Savaitgalį užfiksuota keletas eismo įvykių, kuriuose nukentėjo dviratininkai, taip pat mopedu, elektriniu dviračiu važiavę asmenys.

Kaip pranešė Kelių policijos tarnyba, penktadienį ryte Plungės rajono kelyje Truikiai – Prūsaliai „Nissan Almera“ automobilio vairuotoja, nesilaikydama saugaus atstumo iš šono, lenkdama dviratininką jį kliudė.

Kaišiadorių rajone esančiame Rumšiškių miestelyje ryte dviratį vairavęs vyras, neįspėjęs kitų eismo dalyvių apie ruošiamasi atlikti manevrą, atlikdamas posūkį į kairę susidūrė su jį lenkiančiu automobiliu.

Ryte, apie 11 val., Kaune, Žemaičių plente, automobilio „Peugot 508“ vairuotojas, išvažiuodamas iš automobilių stovėjimo aikštelės, susidūrė su prieš eismą atvažiavusiu motoriniu dviračiu.

Visų šių įvykių metu sužeisti dviratininkai.

Dar viena moteris buvo sužeista apie vidurdienį Palangoje, Sodų gatvėje. Ji susidūrė su elektrinį paspirtuką vairavusiais vaikais, kurie po įvykio pasišalino.

Sekmadienį apie vidurdieni Šauliuose, Bačiūnų – Vyturių gatvių sankryžoje, „Opel“ automobilio vairuotoja nepastebėjo per pėsčiųjų perėją važiuojančios dviratininkės ir ją kliudė bei sužalojo.

Vakare, apie dešimtą, Kaune, A. Baranausko gatvėje, apsivertė saugaus greičio nepasirinkęs mopedas. Įvykio metu nukentėjo mopedo vairuotojas ir keleivis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Piktas diedas

Kada bus uždrausta be transporto priemonės registracijos važinėt keliais?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS