Seimo narys R. Šarknickas: mūsų dukrelės Julytės sveikata gerėja! | Diena.lt

SEIMO NARYS R. ŠARKNICKAS: MŪSŲ DUKRELĖS JULYTĖS SVEIKATA GERĖJA!

  • 8

Ketvirtadienio vakarą Seimo narys Robertas Šarknickas, kurio dukrelę Julija prieš keletą dienų Rokiškyje sužalojo neblaivus vairuotojas, savo feisbuko paskyroje pasidalijo gera žinia.

"Žinutė visiems besirūpinantiems.

Sveiki, meilė daro stebuklus! Mūsų dukros Julytės būklė stabilizuojasi ir pamažu gerėja. Žinoma, dar laukia ilga kelionė ir jūsų palaikymas suteikia daug jėgų.

Gydytojai ir artimas bičiulių ratas padeda, kuo gali. Visus, kuriuos palietė šį istorija, kviečiam dalintis gerumu su jūsų aplinkoje esančiais vaikais", - parašė R. Šarknickas.

Priminsime, kad eismo įvykis, kurio metu buvo sužalota  R. Šarknicko dukra, įvyko šeštadienį Rokiškio Nepriklausomybės aikštėje. Vairuotojas buvo neblaivus, iš įvykio vietos jis pasišalino. Sunkiai sužalota mergaitė buvo komoje. Ją parbloškė automobilis „Volvo“, vairuojamas 1976 m. gimusio vairuotojo.  

Jam buvo nustatytas 1,18 prom. girtumas. 

R. Šarknickas trečiadienio rytą žiniasklaidai buvo sakęs, kad jo dukros sveikatos būklė išlieka sunki, mergaitė dar nepabudo iš komos, ji dabar gy­do­ma Vil­niaus Santariškių klinikose.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

Viespatie ,kokie nelaime ir skausmas,,;girtus vairuojancius nusikaltelius ==prilyginti piktybiniams nusikalteliams--vairuotojo teisias --jiems naikinti

šiaip

gaila, kad pasitaisė...

karma

15min žiniomis, skyrybų priežastimi gali būti į santykius įsikišęs trečiasis asmuo. Su R.Šarknicku poruojama jo kolegė.2019 01 07 Seimo narį buvo ištikęs mikroinsultas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS