Šiaulių centre rastas granatsvaidis | Diena.lt

ŠIAULIŲ CENTRE RASTAS GRANATSVAIDIS

  • 4

Trečiadienį Šiauliuose, kieme prie namo, įtariama, rastas rusiškas granatsvaidis.

Kaip pranešė Šiaulių policijos atstovas Artūras Šliavas, prieštankinis granatsvaidis su užtaisu maiše rastas Vytauto gatvėje.

Apie įtartiną maišą pranešė vienas iš namo gyventojų. Atvykus pareigūnams maiše, įtariama, aptiktas reaktyvinis granatsvaidis, paženklintas rusiškomis raidėmis.

Po „Aro“ pareigūnų apžiūros granatsvaidis perduotas kriminalistams.

Kol kas nėra aišku, kam priklauso ginklas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

Šiauliškiai jau ruošias žygiui į Vilnių?.. :s

zenonas išpriekulis

Be to neaiškiai parašyta. Kokiame Šiaulių centre, ar tai miesto, ar kokio prekybos centro? Žinočiau kur tiksliai buvo padėtas, sakyčiau, kad pasidėjau ir pamiršau. Prieš kokį 20 metų policija pigiai pardavė šovinių, praimtą dėžę, per agentą "afgansą". Tai nupirkęs, tokio pat agento ofise įdėjau į spintelę ir iš "afganso" paskos išėjau į lauką, pamačiau, kaip trys snukiai, stovėję skirtingose vietose, staiga apsisuko ir išsiskirstė. Vieną iš jų, policininką atpažinau, matomai ir kiti buvo tokie patys. Būčiau neišėjęs, būčiau sėdėjęs. Po to siūliau jiems tuos šovinius atpirkti, deja nepanoro, apsimetė, kad nieko nežino. Bet papigiai galėjo vis tiek nupirkti, deja. Jie yra patikimoje vietoje. Jų yra apie 800-900, gerai neprisimenu. Tai automato šoviniai, kokio lyg šiol nesidomėjau Gal yra norinčių apsigynimui nuo "puolančiųjų", o gal kas turite pasiūlyti ir automatą? Mano tel. 8 662 33770.

Kaunietis SS

Matomai jau be užtaiso.Kitaip ,tikrai būtų panaudotas ,prieš visos LT nemėgstamą objektą.O kiek tokių išpardavė ir paliko sovietų kariai,niekas nežino.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS