Šiaulių policija pranešė apie penkis neaiškiomis aplinkybėmis mirusius žmones | Diena.lt

ŠIAULIŲ POLICIJA PRANEŠĖ APIE PENKIS NEAIŠKIOMIS APLINKYBĖMIS MIRUSIUS ŽMONES

  • 16

Šiaulių policija pranešė apie praeitą parą mirusius žmones, kurių mirties priežastis – neaiški.

Sausio 18 d. 2.40 val. Respublikinės Šiaulių ligoninės traumatologijos skyriuje mirė 60 metų moteris. Sausio 17 d. dėl patirtos traumos į ligoninę ji buvo atvežta iš Joniškio rajono, Žagarės. Ant kairės pusės šono, ties pilvu ir krūtine matoma žaizda, nudegimas.

Tos pačios dienos rytą, apie 6.35 val., Šiauliuose, Panevėžio gatvėje, autobusų stotelėje, rastas 67 metų moters lavonas be išorinių sužalojimų.

Šiek tiek vėliau, apie 12.10 val., Pakruojo rajone, Mikoliškio kaime, nuosavo namo kieme, rastas ant pilvo gulinčio 63 metų vyro lavonas kruvina nosimi. Šalia mėtėsi nupjauta šaka ir benzininis pjūklas.

Apie 15.08 val. Šiauliuose, M. K. Čiurlionio gatvėje, namuose, rastas 57 metų vyro lavonas be išorinių sužalojimų.

Galiausiai, apie 19.30 val. Raseinių rajone, Ariogaloje, Vyšnių gatvėje, malkinėje, rastas 69 metų vyro lavonas be išorinių sužalojimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Ghh

Tai čia tik Šiauliuose, ir tai ne viskas skelbiama. O šiaip visur paskiepytieji staiga krenta ir “nežinia nuo ko. Aišku apie tai “nė žodžio”.

Ir taip aisku

Menkavertis straipsnis. Zurnalistas galejo pakalbint policijos atstova, kad tas pakomentuotu, ar cia siais laikais mirsta zmones neaiskiom aplinkybem, ar cia visais laikais buvo senyvo amziaus zmoniu mirciu neaiskiomis aplinkybemis.

Nebesvaikit

Nešvaistykite laiko savo nesuvokiama proto galia . Komentarai...:D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS