Neblaivus vairuotojas sunkiai sužalojo nepilnametę Seimo nario dukrą | Diena.lt

NEBLAIVUS VAIRUOTOJAS SUNKIAI SUŽALOJO NEPILNAMETĘ SEIMO NARIO DUKRĄ

  • 9

Aly­taus mies­te Sei­mo na­riu iš­rink­to Ro­ber­to Šar­knic­ko jau­nes­nioji dukra praėjusį šeštadienį sun­kiai su­ža­lo­ta avarijos metu. Mer­gai­tė yra ko­mos bū­se­noje, pranešė portalas alytausnaujienos.lt.

Pasak R. Šar­knic­ko ne­lai­mė įvy­ko Ro­kiš­ky­je, šei­mai ke­liau­jant ap­link Lie­tu­vą.

„Aš­tuo­ne­rių su pu­se me­tų jau­nes­nio­ji duk­ra ren­gė­si ei­ti per gat­vę į mu­zie­jų ir bu­vo par­trenk­ta au­to­mo­bi­lio, ku­rį vai­ra­vo ne­blai­vus vai­ruo­to­jas. Jis staigiai lė­kė iš pir­mos juos­tos į ant­rą­ją“,– portalui sakė parlamentaras.

Anot jo, mer­gai­tė dabar gy­do­ma vie­no­je Vil­niaus li­go­ni­nė­je, jos to­les­nė svei­ka­tos būk­lė tu­rė­tų pa­aiš­kė­ti penk­ta­die­nį.

Gairės: avarija LT, Robertas Šarknickas, sunkiai sužalota mergaitė, sužalota Seimo nario duktė
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Jurgita

Mažų miestelių gyventojai neturi darbo arba ilgas valandas dirba už 400 eu todėl geria

Keulė-meulė

Gal pagaliau seimas priims normalius įstatymus, kurie sutramdys girtus išgamas už vairo?... Dabartinės bausmės yra daugiau nei juokingos. Bauda, kurios gali nemokėti ir teisių atėmimas kai gali toliau važinėti be teisiu, o jei sustabdya, gausi kitą baudą kurios gali vėl nemokėti.

kaunietė

Komentatoriau "Karma", ar tu nors kiek domiesi politika, ar tik prisidedi prie beraščių orgijos". Šis parlamentaras yra vienas iš padoriausių žmonių, užuojauta jam dėl didelės nelaimės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS