Švenčionių rajone – motociklo avarija: žuvo pasienio pareigūnas | Diena.lt

ŠVENČIONIŲ RAJONE – MOTOCIKLO AVARIJA: ŽUVO PASIENIO PAREIGŪNAS

  • 0

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, gegužės 7 d., antradienį, mūsų šalies keliuose įvyko 66 eismo įvykiai, 8 eismo įvykiuose nukentėjo 8 žmonės, žuvo 22 m. motociklo vairuotojas. Per parą policija užregistravo 63 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo. 1 eismo įvykio metu buvo sužeistas nepilnametis mopedo vairuotojas, kitame eismo įvykyje sužeista neblaivi pėsčioji.

Gegužės 7 d. 14.45 val., Švenčionių r., kelio Vilnius-Švenčionys-Zarasai 68-ame km, nuosavas motociklas „Kawasaki ZX-10“, vairuojamas ne tarnybos metu Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūno, nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į pakelės medžius. Per eismo įvykį žuvo motociklo vairuotojas.

14.00 val., Kauno r., magistraliniame kelyje Vilnius – Kaunas – Klaipėda, 76 m. vyro vairuojamas automobilis „VW Sharan“ nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į apšvietimo stulpą, kuris nukrito ant priešinga kryptimi važiavusio automobilio „Citroen C3“ ir sužeidė jo vairuotoją, moteris gydoma ambulatoriškai.

15.38 val., Vilniuje, Kalvarijų g., mopedas „Yamaha“, vairuojamas nepilnamečio, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį ir sustojusį automobilį „Ford Galaxy“, kurį ne tarnybos metu vairavo Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato pareigūnas. Per eismo įvykį nežymiai sužalotas 15-metis mopedo vairuotojas.

17.15 val. Kaune, Ukmergės g. - Šiaurės pr. sankryžoje, automobilis „Škoda Octavia“, ne darbo metu vairuojamas Kauno apylinkės prokuratūros darbuotojos, sukdamas į kairę kliudė pėsčiųjų  perėja dviračiu važiavusį berniuką, gim. 2009 m. Eismo įvykio metu nukentėjo dviratininkas, kuris po med. apžiūros gydomas ambulatoriškai.

17.21 val., Raseinių r., rajoniniame kelyje Vilkija–Čekiškė–Ariogala, 75 m. vairuotojas, galimai dėl sutrikusios sveikatos, nesuvaldė vairuojamo automobilio „Toyota Corolla Verso“, kuris įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Volvo V70“. Įvykio metu buvo sužeista ir į ligoninę paguldytą pastarojo automobilio vairuotoja.

18.05 val., Šiauliuose, Architektų g., automobiliu „Renault“ buvo partrenkta ne pėsčiųjų perėjoje netikėtai į gatvę įbėgusi neblaivi pėsčioji, kuriai po eismo įvykio buvo nustatytas vidutinis, 1,74 prom. girtumas, moteris gydoma ambulatoriškai.

20.18 val., Vilniaus r., magistraliniame kelyje Vilnius–Utena, ties Kalnuotės I k., 70 m. automobilio „Volkswagen Polo“ vairuotojas, apsisukinėdamas susidūrė su tą pačią kryptimi važiavusiu automobiliu „Toyota Land Cruiser“. Susidūrimo metu buvo sužeistas įvykį sukėlęs vairuotojas ir kartu važiavusi bendraamžė keleivė, abu sužeistieji gydomi ambulatoriškai.

GALERIJA

  • Švenčionių rajone – motociklo avarija: žuvo pasienio pareigūnas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS