Tėvai netveria nerimu: iš namų išėjusi negrįžta 13-metė | Diena.lt

TĖVAI NETVERIA NERIMU: IŠ NAMŲ IŠĖJUSI NEGRĮŽTA 13-METĖ

  • 3

Tauragės policija ieško iš namų išėjusios ir negrįžtančios paauglės.

Spalio 12 d. apie 8 val. iš namų Tauragėje, Dariaus ir Girėno gatvėje, išėjo 13 metų Sintija Beniušytė ir iki šiol negrįžo.

Mergaitė apie 1,58 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, trumpų garbanotų plaukų, vilkėjo šviesiai pilką striukę, pilkus džinsus, avėjo juodus sportinius batelius.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – atsiliepti asmenis, mačiusius ar žinančius šios nepilnametės buvimo vietą, ar turinčius kitos tyrimui vertingos informacijos. Galite pranešti Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Sauliui Lakštiniui, tel. 8 700 65011 arba el. paštu saulius.lakstinis@policija.lt

GALERIJA

  • Tėvai netveria nerimu: iš namų išėjusi negrįžta 13-metė
  • Tėvai netveria nerimu: iš namų išėjusi negrįžta 13-metė
Tauragės apskrities policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tai

ko noret kai viskas naikinama griaunama tu globalistu o /zmones avinai/ iki siol nemato ir nesupranta kad mus naikina o nevisprotes jegos strukturos dirba uz pinigus pacios griaudamos savo vaiku ateiti praregekit galugale ???===

Pamąstymui

Būtent tokie ir žudosi. Kiek jie turi problemų! Kai mano vaikai buvo tokio amžiaus, aš tikrai mažai žinojau, kas dedasi jų širdelėse. Tada žiūrėjau, kad būtų pavalgę, apskalbti tvarkingi. Kai užaugo, daug ką papasakojo. Man net negera buvo. Pasirodo, tos problemos, kurios suaugusiam atrodo juokingos, jiem buvo pasaulio pabaiga. Dabar kitaip žiūrėčiau į vaikų auklėjimą.

dingsta

13 metų, argi tokie žudosi?, panašu gal pas kokį seną berną sėdi, jei kas netyčia nenudaigojo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS