Per „Toyotos“ ir policijos automobilio avariją nukentėjo pareigūnas | Diena.lt

PER „TOYOTOS“ IR POLICIJOS AUTOMOBILIO AVARIJĄ NUKENTĖJO PAREIGŪNAS

  • 4

Trečiadienį vairuotojai Radviliškio rajone nepraleidus policijos automobilio su įjungtais švyturėliais, per avariją nukentėjo pareigūnas.

Policijos departamento duomenimis, apie 21 valandą Karčemų kaime automobilis „Toyota Corolla“, kurį vairavo aštuoniolikmetė vairuotoja, sankryžoje suko į kairę ir nepraleido iš paskos važiavusio ir ją lenkusio policijos automobilio su įjungtais švyturėliais bei garsiniu signalu.

Per eismo įvykį nukentėjo Radviliškio rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausiasis patrulis Ž. S., kuriam buvo sumušta nugara ir nubrozdinta ranka. Po medikų apžiūros jis tęsė tarnybą.

Apgadintos abi transporto priemonės ir du kelio ženklai.

GALERIJA

  • Per „Toyotos“ ir policijos automobilio avariją nukentėjo pareigūnas
Facebook nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

saulius

Prisiskraide angelai sventieji,kalta aisku bus astoniolikmete mergina

D.

CIA VIENAREIKŠMIŠKAI MENTAI KALTI. ijungti svytureliai ir garsas nesuteikia pirmumo teisės tik ispėja duoti kelia ir isitikinus kad kelias laisvas testi manevrą. paduociau juos i aukšciausiaji ...

petras

Kodel pareigunai lenke per dviguba istisine linija? Vairuotoja tokiu budu vykde savo pareiga pasitraukti ir duoti policijos pareigunams kelia, nes i desine pasitraukt negalejo,toje vietoje buvo atskitros juostos skiriamaisiais kuoliukais, tai kodel yra verciama kalte vairuotojai, jeigu policininkai patys chuliganiskai vairavo?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS