Tragiška avarija Alytuje: žuvo motociklo vairuotojas | Diena.lt

TRAGIŠKA AVARIJA ALYTUJE: ŽUVO MOTOCIKLO VAIRUOTOJAS

  • 12

Šeštadienio popietę Alytuje įvyko tragiška avarija. Susidūrus lengvajam automobiliui ir motociklui žuvo pastarojo vairuotojas.

Policija praneša, kad eismo nelaimė įvyko šeštadienį Sudvajų ir Jaunimo gatvių sankryžoje. Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko tuomet, kai Sudvajų gatve važiuojant motociklui iš daugiabučio kiemo į pagrindinę gatvę išvažiavo 20-ies metų merginos vairuojamas automobilis „Audi“. Dviratė transporto priemonės trenkėsi į „Audi“. Avarijos metu kliudytas ir prie sankryžos Jaunimo gatvėje sustojęs „Volkswagen“ automobilis, kurį vairavo 48-erių metų vyras.

Dėl eismo įvykio buvo uždarytas eismas. Į įvykio vietą atvyko policijos ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai. Taip pat iškviesti ir ugniagesiai, kurie surinko išsiliejusius tepalus ir nuvalė kelio dangą.

Įvykį tiria policijos pareigūnai.

Gairės: avarija, eismo nelaimė, žuvo motociklininkas, avarija Alytuje, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

veliau

Nera ka pridurti.Jei lekeke virs 100 km. greiciu tai viruotoja nesuregavo.Kaltas pats donoras,vienu varjotu maziau.Tik gaila panikes sudauze kvailys masina ir dar uztampys po teismus nekaltai.

Loreta

Tai kad ji tik 2 savaites kaip teises islaikiusi, jai ne tiesiai per gatve vaziavusi, o utu sukusi i kuria nors puse, tai avarijos butu isvengta. Jokios patirties vaziavime, dar drauge prie sono, tai ir nepamate. Bet ir pradarius netycine zmogzudyste, kitam zmogui tai sirdy isliktu iki mirties, bet ne siai merginai. Nes ji is to visai nepasimoke. Zuvo zmogus, dalinai del jos kaltes, bet ji visai nenusimine, nepergyveno, nes ligonineje tik taresi su mama ir drauge kur leks skaniau pavalgyt. Jai taip kitam zmogui butu atsitike, tai manau maistas butu nerupejes. Tiesiog zmogus kuris nusimano apie karma ir dievo mums siunciamas pamokas, pasake kad dabar jos laukia nekokia ateitis jai ji nepasimoke, nes ji gali tureti dar keleta avariju. Manau ji vazines atsargiai, o policija neviensaliskai isspres avarijos priezasti.

Ana

Jai atsargiai ivaziuosime I pagrindine gatve neziuredami i mobiliuosius o gerai apsidairydami, tai nesukelsime avarijos ir nenuzudysime kad ir greiciau vaziuojanciu zmoniu. Visi bukime atidesni, vazinekime saugesniu greiciu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS