Ukmergėje automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo pėsčiąją | Diena.lt

UKMERGĖJE AUTOMOBILIS PARTRENKĖ IR MIRTINAI SUŽALOJO PĖSČIĄJĄ

  • 7

Ukmergėje penktadienį automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo pėsčiąją.

Kaip skelbė Policijos departamentas, apie nelaimę pranešta penktadienį, 20.40 val.

Ukmergėje, Vilniaus gatvėje, automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas 1985 metais gimusio vyro, partrenkė ir sužalojo per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusią 1946 metais gimusią moterį.

Moteris ligoninėje nuo gautų sužalojimų mirė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Liūdna

Ta moteriškė perėją jau buvo beveik perėjusi. Mašina skrido dideliu greičiu. Važinėkit leistinu greičiu....

to daba

O kam tuos senukus kažkur tampyti ir visur lydėti? Geriau jau jiems maistą supirkti ir atvežti, mokesčius sumokėti, vaistų nupirkti ir pan. O šeimos gydytojas gali pas senukus ir namo ateiti. Juk sovietmečiu visi galėjo į namus gydytoją išsikviesti, net gripu sirgdami. Taigi tokiu atveju beliktų senuką palydėti tik tyrimams ir pas specialistą- taigi porą kartų per metus.

asd

O kur vairuotojo pavardė ir visa biografija? Kur užmuštos senutės foto ir biografija? Kai pienburnis kac.apas su ausinuku ir nieko nematydamas išlėkė į gatvę Juozapavičiaus prospekte, tai kiek spaudojoe buvo apmokėta straipsnių apie vairuotoją, oi oi. Nes kažkas pavydėjo jai mašinos, kažkas norėjo jos draugui pakenkti ir t.t. O spauda ant tokių dalykų gerai užsidirba. Ir pienburnio tėveliai norėjo kuo daugiau babkių išspausti iš vairuotojos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS