Vilkikų avarija: apgadinti kiti du automobiliai, sužaloti trys žmonės | Diena.lt

VILKIKŲ AVARIJA: APGADINTI KITI DU AUTOMOBILIAI, SUŽALOTI TRYS ŽMONĖS

  • 1

Trečiadienį po pietų kelyje Panevėžys-Aristava-Sitkūnai susidūrė du vilkikai, trims žmonėms prireikė medikų pagalbos.

Kauno policija praneša, kad vakar apie 16.30 val. 1 km link Kauno už Nociūnų k., 21-erių metų vyro vairuojamas vilkikas „Scania“ susidūrė su vilkiku „Daf“, kurį vairavo 27-erių metų vyras. Po susidūrimo vieno iš vilkikų atplyšusios detalės apgadino 52-ejų metų vyro vairuojamą automobilį „VW Sharan“.

Tuo veiksmas nesibaigė – dar vienas 27-erių metų vyro vairuojamas automobilis „VW Caravelle“, siekdamas išvengti susidūrimo su vilkiku, kliudė kelio atitvarą.

Ugniagesiai patikslina, kad vilkikas „Scania“ ir puspriekabė buvo apvirtę ant šono. Vilkiku „Daf“, kuris priklauso kol kas nenustatytai Lenkijos įmonei, vežtą 860 kg krovinį nuo kelio teko šalinti ugniagesiams.

Dėl patirtų sužalojimų apžiūrai į gydymo įstaigą pristatyti du žmonės – vilkiko „Scania“ vairuotojas ir keleivė. Šios transporto priemonės vairuotojui, pirminiais duomenimis, sužalota ranka, apie keleivės sužalojimus informacijos nėra. „Daf“ vilkiko vairuotojui nesunkiai stiklais supjaustyta ranka ir veidas, jis į gydymo įstaigą nevežtas. Pirminiais duomenimis, visi vairuotojai blaivūs.

Pareigūnai aiškinasi avarijos aplinkybes.

Gairės: avarija, vilkikų avarija, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vajei

Su tais vilkikų vairuotojais baisu kas darosi, kaip tik vakar vakare važiavome antra juosta, vilkikas pirma, sugalvojo lenkti priekyje važiuojančią mašiną ir kaip niekur nieko pasuko į antrą juostą, žinoma ale posukį parodė, bet ... visai prieš nosį, autostrada ir t.t. ir panašiai. Preš porą savaičių girdėjau vyrų pokalbį, vienas grįžęs iš kitos šalies teiravosi, kai čia būtų galima greitai ,,fūros'' teises gauti. Tai va...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS