Visos sekmadienio eismo nelaimės įvyko esant šlapiai kelio dangai | Diena.lt

VISOS SEKMADIENIO EISMO NELAIMĖS ĮVYKO ESANT ŠLAPIAI KELIO DANGAI

Sekmadienį, gruodžio 27-ąją, policijos pareigūnai, pirminiais duomenimis, užregistravo 24 eismo įvykius, trijuose iš jų nukentėjo žmonės. Sužeisti 4 eismo dalyviai – vairuotojai, keleivis ir pėsčiasis. Visi eismo įvykiai įvyko esant šlapiai kelio dangai, du – tamsiuoju paros metu.

Per parą užfiksuota 10 eismo įvykių, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais, žmonės juose nenukentėjo, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Keletas minučių po vidurnakčio, Vilnius rajone, magistraliniame kelyje A2 Vilnius–Panevėžys, vairuojamo automobilio „Saab 95“ nesuvaldė 19 metų vaikinas, neturintis teisės vairuoti. Automobilis tiesiame ruože nuvažiavo nuo kelio į dešinę pusę ir atsitrenkė į tvorą nuo laukinių gyvūnų. Nukentėjo pats jaunuolis.

Popietę, Kaune, Kranto alėjoje, dviračių take dviračiu važiuodamas 53 metų vyras susidūrė su pėsčiąja. Nukentėjo 66 metų moteris.

Vakare (apie 18.05 val.), Vilniuje, Arsenalo, T. Vrublevskio ir Žygimantų gatvių sankryžoje (apšviesta), esant slidžiai kelio dangai, 18 metų vaikino vairuojamas automobilis „Toyota Celica“ įslydo į priešingos krypties eismo juostą ir atsitrenkė į pradėjusius važiuoti (buvo sustoję prie šviesoforo) automobilius „Toyota Corolla“ ir „VW Touran“. Per eismo įvykį nukentėjo „Toyota Corolla“ 26 metų vairuotojas ir kartu važiavusi 23-ejų mergina.

Lietuvos kelių policijos tarnyba dar kartą primena, kad į kitą šalies savivaldybę galima vykti tik išimtiniais atvejais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS