Zarasų rajone ieškomas iš namų išėjęs nepilnametis | Diena.lt

ZARASŲ RAJONE IEŠKOMAS IŠ NAMŲ IŠĖJĘS NEPILNAMETIS

  • 1

Zarasų rajone ieškomas iš namų išėjęs ir negrįžęs nepilnametis.

Kaip pranešė policija, pirmadienį apie 22.00 val. gautas moters (gim. 1957 m.) pareiškimas, kad tą pačią dieną, apie 7.00 val., iš namų Zarasų r., Turmanto sen., Stačiūnų k. išėjo nepilnametis ( gim. 2009 m.) ir iki šiol negrįžo.

Tiksli jaunuolio buvimo vieta nežinoma, telefonu susisiekti nepavyksta.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kaip antradienį informaciją patikslino Utenos apskrities policija, ieškomas Aurimas Alionis paskutinį kartą buvo pastebėtas pirmadienį apie 15.00 val. šalia Zarasų „Santarvės“ mokyklos esančioje autobusų stotelėje.

Teisėsaugos duomenimis, ieškomas jaunuolis yra apie 166 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, trumpų tamsių plaukų. Vilkėjo sportinius „Adidas“ juodos spalvos šortus ir juodą džemperį, avėjo juodai pilkos spalvos „Adidas“ batus. Su savimi turi juodos spalvos kuprinę.

Galinčius suteikti informacijos apie dingusį paauglį ar apie jo buvimo vietą, policija prašo pranešti Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresniajam tyrėjui Sauliui Gasiui, tel. +370 683 90 737, +370 700 60 428 ar el. paštu saulius.gasys@policija.lt arba skubiosios pagalbos tarnybų telefonu 112.

GALERIJA

  • Asociatyvi nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Baba

Vaikeli , eik namo!...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS