18-metė feisbuke išplūdo policininkę – dabar turės sumokėti baudą | Diena.lt

18-METĖ FEISBUKE IŠPLŪDO POLICININKĘ – DABAR TURĖS SUMOKĖTI BAUDĄ

  • 7

Feisbuko grupėje policininkę įžeidinėjusi 18-metė tauragiškė nubausta 45 eurų bauda.

Kaip pranešė Tauragės apskrities policija, rugsėjo 2 dieną socialinio tinklo „Facebook“ viešoje grupėje buvo paskelbtas tekstas su necenzūriniais žodžiais, žeminantis policijos pareigūnę.

18-metė Tauragės miesto gyventoja savo veiksmais įžeidė ne tik policijos pareigūnų garbę ir orumą, bet ir padarė administracinį nusižengimą, numatytą Administracinių nusižengimų kodekso 508 straipsnyje (Statutinio valstybės tarnautojo, karo policijos ar žvalgybos pareigūno garbės ir orumo pažeminimas).

Atminkite, kad socialiniai tinklapiai yra vieša erdvė, kurią mato visi žmonės ir už padarytus nusižengimus kitų asmenų atžvilgiu reikia atsakyti.

Už šį pažeidimą numatyta bauda nuo 90 iki 140 eurų. Kadangi minėta socialinių tinklų lankytoja pažeidimą padarė pirmą kartą, pritaikius administracinį nurodymą jai paskirta bauda – 45 eurai.

„Atminkite, kad socialiniai tinklapiai yra vieša erdvė, kurią mato visi žmonės ir už padarytus nusižengimus kitų asmenų atžvilgiu reikia atsakyti pagal Lietuvos Respublikos įstatymus“, – sako policija.

Ji teigia, kad Imuniteto valdybos pareigūnai imsis visų priemonių apginti ir apsaugoti kiekvieno pareigūno garbę ir orumą.

„Prieš skelbdami informaciją, kuri gali turėti įtakos kitiems, pagalvokite apie galimas pasekmes sau. Gerbkite tuos, kurie pirmieji atskubės Jums į pagalbą ištikus nelaimei“, – ragina Tauragės apskrities policija.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Skeptikas

Ginate pareigūno garbę ir orumą? Kodėl? Kodėl pareigūno? Kodėl ne tiesiog Lietuvos piliečio? Bet kokio Lietuvos piliečio! Pareigūno garbė ir orumas ginami, dažnai perdėtai ir objektyviai net nepagrįstai, o kiti LT žmogeliai gali būti žeminami?

gerbiu. Atskubėjo.

išplėšti namai, garažas ,3 - 4 tūkst. Surašė. Iškvietė į rajoną. Surašė. Tyku,ramu. Gal po metų buvau rajone. Užsuku į policiją, gal kas yra. Viskas, kas pavogta, pasus turėjo. Pasirodo, net byla nebuvo užvesta. O kam vargintis. Priėmei prašymą , į šiūkšlyną ir miegi ant laurų. Panašus atvejis po kelių metų. Gerbiu policiją. Gerai kad nesivargina. Bo sulaikant kokį banditą gali ilgam į ligoninę. Jei net SELas du nusiuntė. O kas tada mus saugos ir padės?

Darius German

as visiskai suprantu kodel policijai tai labai aktualu kas apie juos ir kaip raso , todel nesistebiu kad jie niekada nespeja ten kur ju reikia labiausiai , kadangi sedi facebooke ir skaito visokius straipsnius apie save , Lietuvos pilieciai nera policijos nuosavybe bet daro viska taip kad zmones yra ta nuosavybe " padekite policijai surasti nusikalteli " padarykit taip ir anaip , logika yra ta kad LR policija atlieka ne tuos veiksmus uz kuriuos gauna atlygi , negincyjamas dalykas kad esa ir labai geru pareigunu su smegenim ir atsakomybe uz savo veiksmus , bet deja tiesa yra ta kad 95% paregunu neadekvatus , kiti gi komisarai vaziuoja i ispanijas reketu uzsiimti , kiti gi gi vagia narkotikus kad juos perparduot , supraskit del karjieros viskas imanoma , policinikas gaudo narkomanus o jo motina pardavineja tuos konfiskuotus narkotikus vaikams , LR teisetvarka tobula
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS