Akibrokštas Kybartų pataisos namuose: nuteistieji išgertuves transliavo feisbuke | Diena.lt

AKIBROKŠTAS KYBARTŲ PATAISOS NAMUOSE: NUTEISTIEJI IŠGERTUVES TRANSLIAVO FEISBUKE

Išgertuves iš Kybartų pataisos namų feisbuke transliavę nuteistieji yra nustatyti ir izoliuoti, jų elgesį svarstys drausmės komisija, sako įstaigos vadovas.

„Asmenys yra nustatyti ir izoliuoti, jų elgesys bus svarstomas drausmės komisijoje. Griežčiausia galima sankcija – perkėlimas iš paprastos grupės į drausmės grupę“, – BNS sekmadienį sakė laikinai direktoriaus einantis pareigas Rimantas Zaikauskas.

Sekmadienį interneto portaluose paplito per feisbuką transliuoti vaizdo įrašai, kur du nuteistieji vartoja alkoholį ir prašo žiūrovų atsiųsti papildymus telefono kortelėms.

Anot R. Zaikausko, transliaciją surengę nuteistieji atlieka bausmę dėl sukčiavimo, jie žinomi dėl polinkio pažeidinėti tvarką.

Dabar vasara, šilta, rūgimo procesas vyksta greitai, nuteistieji išradingi.

Įstaigos vadovo teigimu, mobilieji telefonai į pataisos namus dažniausiai patenka permetus į teritoriją ir per pasimatymus, o alkoholinius gėrimus nuteistieji bando patys gamintis iš legaliai prieinamų produktų.

„Dabar vasara, šilta, rūgimo procesas vyksta greitai, nuteistieji išradingi. Darome daug patikrinimų, daug perimame, užkardome, bet matomai kažkas praslysta“, – kalbėjo R. Zaikauskas.

Kalėjimų departamento atstovai sako, kad po šio incidento stiprinamos prevencinės priemonės. 

GALERIJA

  • Akibrokštas Kybartų pataisos namuose: nuteistieji išgertuves transliavo feisbuke
Stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Heras

Štai jums dermokratijos pasekmes gal sukeiskim vietas, o gal paklauskim kodėl internetas kalėjimo prieigose aaa ,jie nuteisti kalėti ,o ne tautą grasinti ,kokia valdžia tokia ir tvarka

O

juk jie ten šeriami ir linksminasi už mūsù pnigus! Brudeliù tūsas!

juma

Kosmaras ir pilna degradacija.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS