Akmenės rajone plėšikai moterį mušė lazdomis, subadė ir grasino sudeginti | Diena.lt

AKMENĖS RAJONE PLĖŠIKAI MOTERĮ MUŠĖ LAZDOMIS, SUBADĖ IR GRASINO SUDEGINTI

  • 6

Vieniša senolė Akmenės rajone išgyveno košmarą. Paeglėsių kaime vienai gyvenančiai senyvo amžiaus  moteriai vaikinas ir mergina surengė itin žiaurią egzekuciją, praneša LNK žinių tarnyba.

 

 

Plėšikai pensininkę užpuolė dėl cigarečių ir pinigų.

Į namus įsilaužę plėšikai, reikalaudami pinigų, moterį mušė lazdomis, apmėtė plytomis, subadė ir grasino sudeginti.

Pensininkė buvo užpulta šeštadienio rytą. Aštuoniolikmetė mergina ir nepilnametis vaikinas išlaužė jos namo duris ir įsiveržė į vidų.

„Pradėjo mušti. Mušė, daužė su visokiais strypais, su plytgaliais, su peiliu ranką perdūrė“, – pasakojo 79 metų nukentėjusioji Irena.

Moteris teigė, kad kai pradėjo šauktis pagalbos, ją užpuolikai pradėjo mušti dar labiau:  „Kai šaukiau, dar labiau mušė. Dar užvertė dujinę, išmušė dujinės stiklą  ir su ta dujine norėjo mane užmušti.“

Jaunuoliai senolę kankino apie pusvalandį.

„Jie buvo atsukę dujų balioną, norėjo uždegti trobą, kad aš sudegčiau. Šiaip taip man pavyko užsukti balioną“, – pasakojo močiutė.

Užpuolikai nieko nerado ir galų gale moterį paliko. Subadytą ir sulaužytais kaulais pensininkę kraujo klane rado po kelių valandų į svečius užsukęs kaimynas.

Policija įtariamuosius sulaikė.

„Pirmą įtariamąjį pavyko sulaikyti greitai, nes įvykio vietoje atlikus intensyvius paieškos veiksmus jis buvo surastas bėgantis. Su kitu įtariamuoju buvo sunkiau, nes jis pasišalino iš įvykio vietos ir buvo sulaikytas po paros Kaune“, – pasakojo Akmenės rajono policijos viršininkas Rolandas Karius.

Žiauriai sumušta pensininkė užpuolikus pažinojo. Pasak moters, jie gyveno tame pačiame kaime ir gerais darbais nepasižymėjo.Vaikinas dar nepilnametis, o merginai visai neseniai suėjo 18 metų.

 

.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

T

Idiotus pakarti

?

Kada prades saudyti iskrypelius?

Ginti, Saugoti, Padeti

Poicijos departamentas ir savivaldybes socialinio skyriaus klerkai neveiklus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS