Alytaus policija prašo gyventojų pagalbos: gal atpažįstate šią moterį? | Diena.lt

ALYTAUS POLICIJA PRAŠO GYVENTOJŲ PAGALBOS: GAL ATPAŽĮSTATE ŠIĄ MOTERĮ?

  • 4

Alytaus pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – padėti atpažinti moterį nuotraukoje, kuri gali būti susijusi su vagyste.

Policijos duomenimis, pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl vagystės, kai Alytuje, Jaunimo gatvėje esančioje parduotuvėje, buvo pasisavinta prekių.

Nuotraukoje matoma moteris gali turėti tyrimui reikšmingos informacijos, susijusios su šiuo įvykiu.

Asmenis, žinančius ar atpažinusius užfiksuotą moterį ir galinčius nurodyti jos anketinius duomenis, policija prašo informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Vytenį Licų tel. +370 700 65731, mob. tel. +370 601 22150, el. paštu vytenis.licus@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

dedukcija tikro vardo nezinau bet speju ka si ponia yra

geroves valstybes prievoliu ir privalomu mokesciu moketoja...yra sudariusi abonementine sutarti su elektrikais aferistais. taip pat moka PSD ir duokle siuksliu mafijom... nu dar turi privaloma banko saskaita yra uzdeklaravus gyvenamaja vieta ir yra prievarta nuvaryta darban kad pasert privatu pensijini fonda ... jei kas nesutinkat su mano dedukcija galit jos pacios per LRT televizija pasiklaust..

elena

bus ir dar daugiau tokiu atveju kadangi privaziave visokiu svetimtauciu tinginiu o jie tai irgi nori ir pavalgyti ir ypac isgerti

Anonimas

nesuprantu , ka policija daro ,atpazinti asmeni is foto bloos kokybes , kodel policija nedirba savo darbo , ATPAZINK ASMERNI SU KAUKE !!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS