Ant kelio apvirtusį vilkiką vairuotojas tiesiog paliko ir nusprendė išgerti brendžio | Diena.lt

ANT KELIO APVIRTUSĮ VILKIKĄ VAIRUOTOJAS TIESIOG PALIKO IR NUSPRENDĖ IŠGERTI BRENDŽIO

  • 4

Radviliškio rajone ant kelio apvirto metalo laužą vežęs vilkikas, jo vairuotojas avariją patyrusią transporto priemonę buvo palikęs ant kelio.

Pasak Šiaulių apskrities policijos, pranešimą apie Radviliškio rajone, netoli Baisogalos, kelyje Jonava-Kėdainiai-Šeduva, apvirtusį vilkiką su puspriekabe ir iš jų išbyrėjusį metalo laužą, policijos pareigūnai gavo antradienį, apie 17.30 val.

Transporto priemonė priklausė Raseinių rajone registruotai krovinių pervežimo įmonei.

Vilkiko vairuotojas buvo gavęs užduotį nuvykti į Panevėžį, pasikrauti metalo laužo krovinį ir jį nugabenti į Klaipėdą. Žinios apie įvykusią nelaimę įmonės savininkas sulaukė iš paties vairuotojo.

Atvykęs į įvykio vietą, įmonės vadovas rado apvirtusį vilkiką, tačiau vairuotojo čia nebuvo. Pastarojo ieškojo ir policijos pareigūnai ir jo įmonės vadovas. Netrukus raseiniškis buvo surastas.

Suradus vairuotoją, jo kalba buvo nerišli, nuo jo sklido alkoholio kvapas. Patikrinę alkoholio matuokliu, Radviliškio rajono policijos pareigūnai jam nustatė 2,29 prom. girtumą. Vyras aiškino, kad jis alkoholį vartojo po eismo įvykio, nes buvo labai susinervinęs, o kabinoje turėjo brendžio butelį.

Raseiniškiui buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas ir pareikštas įtarimas dėl alkoholio vartojimo po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo, kai nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas.

Baudžiamasis kodeksas už tai numato baudą arba areštą, arba laisvės atėmimą iki vienerių metų ir dar uždraudžia naudotis specialiąja teise, t.y., teise vairuoti transporto priemones.

Įtariamajam ikiteisminiam tyrimui vadovaujantis Šiaulių apylinkės prokuratūros prokuroras vakar paskyrė kardomąsias priemones – rašytinį pasižadėjimą neišvykti ir specialiosios teisės sustabdymą, kuriuo uždrausta vairuoti transporto priemones.

GALERIJA

  • Ant kelio apvirtusį vilkiką vairuotojas tiesiog paliko ir nusprendė išgerti brendžio
  • Ant kelio apvirtusį vilkiką vairuotojas tiesiog paliko ir nusprendė išgerti brendžio
  • Ant kelio apvirtusį vilkiką vairuotojas tiesiog paliko ir nusprendė išgerti brendžio
Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Gairės: Girtumas, avarija LT, medis, metalo laužas, vairavimas išgėrus
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Trikojis \\\\\.../////

Juokas per ašaras,vieni vaidina kad moka,kiti kad dirba,kad ir girti.

o ka jis turejo daryt , atsisedes verkt prie to vilkiko ?

teisingai padare ,nuejo ir ykale brendzio --atsvente nauja gimtadieny .....

Anonimas

O tai ka jis turejo daryti. Pranese savo virsininkams ir turi laukti kol atvaziuos paimti ir parvezti namo. Ne jo reikalas kas ka tvarkys. Todel ir ramiai sau gali leisti atsipalaiduoti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS