Bandymas pasiskiepyti už kitą žmogų neišdegė: vienas gavo viešųjų darbų, o kitas – 1000 eurų baudą | Diena.lt

BANDYMAS PASISKIEPYTI UŽ KITĄ ŽMOGŲ NEIŠDEGĖ: VIENAS GAVO VIEŠŲJŲ DARBŲ, O KITAS – 1000 EURŲ BAUDĄ

  • 2

Už melagingą informaciją, siekiant gauti skiepijimosi dokumentą, nubausti du žmonės.

Kaip ketvirtadienį pranešė prokuratūra, ikiteisminis tyrimas užbaigtas baudžiamuoju įsakymu. Vienas asmuo nubaustas viešaisiais darbais – jis pusę metų privalės neatlygintinai dirbti po 20 valandų per mėnesį visuomenės labui, o  kitam skirta tūkstančio eurų bauda.

„Kadangi kaltinamieji visiškai prisipažino padarę nusikalstamą veiką, kurios padarymu buvo kaltinami, ir jų byla išnagrinėta priimant baudžiamąjį įsakymą, todėl, kaip įstatyme ir numatyta, abiem paskirta bausmė buvo sumažinta vienu trečdaliu“, – nurodoma pranešime.

Prokuratūros teigimu, A. Š., siekdamas gauti kitam asmeniui vakcinaciją patvirtinantį dokumentą, sveikatos priežiūros centre melagingai prisistatė esantis L. A. ir medicinos darbuotojams pateikė L. A. išduotą skiepų taloną, reikalingą vakcinacijai.

L. A. kaltinamas padaręs baudžiamąjį nusižengimą, kuomet siekdamas sau įgyti vakcinaciją patvirtinantį dokumentą, padavė jo vardu išduotą skiepų taloną A. Š. ir tokiais bendrais veiksmais su A. Š. pateikė medicinos įstaigos darbuotojams melagingą informaciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

?????

Visi kalba skiepytis,skiepytis. Skiepina ,tačiau ar žino kaip injekciją atlikti,kaip nuo kovido skiepyti reikia, giliai i rankos rumenys ar po oda.Niekas manau nežino.

Vėl!

Ir vėl KD meluoja! Parazitai!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS