Brutalų išpuolį lydėjusi tyla pasiteisino: įtariamasis kaunietės išžaginimu įkliuvo per mėnesį | Diena.lt

BRUTALŲ IŠPUOLĮ LYDĖJUSI TYLA PASITEISINO: ĮTARIAMASIS KAUNIETĖS IŠŽAGINIMU ĮKLIUVO PER MĖNESĮ

  • 14

Po beveik mėnesį trukusių intensyvių paieškų šiandien ryte Kauno teisėsaugininkai sulaikė įtariamąjį paskutinį balandžio sekmadienį Savanorių prospekte išžaginusį jauną moterį.

Apie šį seniai Kaune begirdėtą brutalų nusikaltimą nebuvo viešai skelbiama, bandant apgauti nusikaltėlį, kad nukentėjusioji nesikreipė į policiją. Ir, panašu, kad tai pavyko. Duomenų, kad šiandien apie 8 val. ryto įvykusį įtariamojo sulaikymą būtų lydėję kokie nors incidentai, nėra.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, šis 37-erių metų asmuo, turintis darbą, buvo sulaikytas savo gyvenamojoje vietoje. Ji – ne toje pačioje miesto dalyje, kurioje įvykdytas išpuolis.

Įtariamasis – jau teistas. Prieš 12 metų. Tačiau ne už seksualinius nusikaltimus, bet už vagystes.

Išžaginimas, kuriuo įtariamas šis asmuo, buvo įvykdytas apie 23 val. gana nuošalioje Savanorių prospekto vietoje. Tiksliau – jo pradžioje. Jauna moteris buvo užpulta, nusikaltėliui iššokus iš krūmų.

Asociatyvi freepik.com nuotr.

Tenkinti savo poreikius įtariamasis ją privertė jėga. Duomenų, kad jis arba nukentėjusioji įvykio metu buvo neblaivūs, nėra.

Nukentėjusioji spėjo pamatyti jo veidą. Ir beveik nesuklydo teigdama, kad žagintojas – apie 40 metų amžiaus.

Anot nukentėjusiosios, šis asmuo jai buvo nematytas.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, per pirminę apklausą įtariamasis savo kaltę iš dalies pripažino.

Šiandien kreiptasi į Kauno apylinkės teismą dėl jo suėmimo dviem mėnesiams.

Pats įtariamasis prašė teismo jo nesuimti, nes esą neketina, jeigu bus skirta švelnesnė kardomoji priemonė, bėgti bei vėl slėptis nuo ikiteisminį tyrimą atliekančių pareigūnų, daryti poveikį nukentėjusiajai ar naujus nusikaltimus, kaip argumentavo, prašydama jį suimti, prokurorė.

Prašymą dėl įtariamojo suėmimo dviem mėnesiams nagrinėjusi Kauno apylinkės teismo teisėja Audronė Levinskienė  tenkino jį pilnai.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

BLAIVININKAS

Pagal Jėzaus mokslą tikroji išžaginimo priežastis yra ne tik alkoholio gėrimas, bet ir jo puošimas, todėl žagintojas yra nekaltas, bet ligonis, kaip ir sergantys homoseksualimu, pedofilija ir panašiomis ligomis, minėto narkotiko pagimdytomis.

nieks ten jos nezagino

ispiso ir tiek delov

Pr.

"per pirminę apklausą įtariamasis savo kaltę iš dalies pripažino." Čia kaip, nenuleido ar ką?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS