Chuliganiškas elgesys Kaune: kol vairuotojas viršijo greitį, keleivis demonstravo lytinį organą | Diena.lt

CHULIGANIŠKAS ELGESYS KAUNE: KOL VAIRUOTOJAS VIRŠIJO GREITĮ, KELEIVIS DEMONSTRAVO LYTINĮ ORGANĄ

  • 20

Policija socialinėje erdvėje paviešino incidentą Kauno kelyje, kurio metu chuliganiškai elgęsis vairuotojas ir keleivis kėlė grėsmę ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių saugumui.

„Deja, mūsų keliuose pasitaiko ir tokių vairuotojų. Asmuo, vairuodamas automobilį „Peugeot“, žinodamas apie kelyje įrengtą stacionarią greičio viršijimo fiksavimo įrangą, iš chuliganiškų paskatų užmaskavo valstybinio numerio ženklą, užsidengė veidą, tyčia viršijo leistiną važiavimo greitį (nustatytą 60 km/val. greitį viršijo 44 km/val.), rodė necenzūrinį rankų gestą, taip pat nesiėmė visų būtinų priemonių transporto priemonės keleivių saugumui užtikrinti – keleivis tyčia kūnu buvo išlindęs pro automobilio galinį langą ir demonstravo savo lytinį organą“, – rašoma policijos pranešime.

Policijos turimais duomenimis, vyras vairavo transporto priemonę, kuri neįregistruota nustatyta tvarka. „Savo chuliganiškais veiksmais demonstravo niekinį požiūrį į visuomenėje priimtas moralės ir elgesio normas, visuomenės negerbimą, kėlė pavojų eismo saugumui, savo ir kitų žmonių saugumui“, – informuojama pranešime.

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis portalui kauno.diena.lt teigė, kad šis incidentas užfiktuotas Kaune.

Chuliganiškas elgesys vyrui atsirūgo: jam paskirta 500 eurų bauda ir aštuoniolikai mėnesių atimta teisė vairuoti transporto priemonę.

Po policijos įrašu socialinėje erdvėje pasipylė siaubingu vyrų elgesiu pasipiktinusių internautų komentarai.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Ale

Idomu ar orginalas,gal plasmasinis ar guminis kaip irodis ????

Oi

O as paprasciausia galvoju, kad ji davede tos kameros is proto, nes ju kaip prisikta ant kiekvienos gatves kampo po astuones kabo ir kabo ne del saugumo o del pinigu surinkimo.

Edvinas

Hahaha.... Krasavčikai... Apšere musarus....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS