Dingusios S. Grafininos byloje – netikėtas posūkis: N. Westas atgavo laisvę | Diena.lt

DINGUSIOS S. GRAFININOS BYLOJE – NETIKĖTAS POSŪKIS: N. WESTAS ATGAVO LAISVĘ

  • 4

Buvusios „Olialia Pupytės“ Sandros Grafininos dingimo istorijos vingiuose – netikėtas posūkis. Kaip rašo delfi.lt, ikiteisminis tyrimas – nutrauktas, o vieninteliu įtariamuoju byloje buvęs moters sutuoktinis Nigelas Jeremy Macaulay (Westas) juo nebelaikomas.

Pranešama, kad N. Westui panaikinamos visos kardomosios priemonės ir jis atgauna visišką laisvę ir galimybę išvykti.

Kaip delfi.lt tvirtino buvusio įtariamojo gynėjas Erikas Pavlovičius, nežinoma, ar N. Westas paliks Lietuvą ir grįš į Didžiąją Britaniją.

Pasak prokuratūros, gavus naujų duomenų, ikiteisminis tyrimas gali būti bet kada atnaujintas ir tęsiamas, nes dingusios S. Grafininos bus ieškoma ir toliau.

Primename, kad Praėjusių metų rugpjūčio 20 dieną S. Grafininos sutuoktinis N. Westas buvo suimtas įtariant jį žmonos nužudymu.

Rugsėjo 3 dieną jis paleistas į laisvę, tačiau jam skirta kita kardomoji priemonė. Vyras įpareigotas periodiškai registruotis policijos įstaigoje, neišvykti iš Šiaulių miesto, iš jo paimtas dokumentas.

S. Grafininos pasigesta pernai liepą, moteris ieškota kaip dingusi be žinios, paskelbta tarptautinė paieška, o vėliau tyrimas perkvalifikuotas į nužudymą. Į policiją kreipėsi minėtos moters sesuo ir pranešė, kad nuo pernai liepos 1 dienos negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi S. Grafinina.

Nustatyta, kad S. Grafinina liepos 1 dieną grįžo į Lietuvą. Tai užfiksuota tikrinant į Lietuvą iš Didžiosios Britanijos atskridusio orlaivio keleivius.

Dingusiosios likimas nežinomas iki šiol.

GALERIJA

  • Dingusios S. Grafininos byloje – netikėtas posūkis: N. Westas atgavo laisvę
  • Dingusios S. Grafininos byloje – netikėtas posūkis: N. Westas atgavo laisvę
  • Dingusios S. Grafininos byloje – netikėtas posūkis: N. Westas atgavo laisvę
  • Dingusios S. Grafininos byloje – netikėtas posūkis: N. Westas atgavo laisvę
Feisbuko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

T Zars

Esu su ja artimas ir prisimenu, kai buvau mažas, ji visada keliaudavo į Izraelį. Tai viskas, ką aš prisimenu, kur ji galėtų būti ir manau, kad jie turėtų ieškoti palaikų ar ko nors Izraelyje.

Kad dedasi su DIENA.LT?

Kai nori pabalsuoti, tave permetą į parduotuvės reklamą. Nori straipsnį atsidaryti - vėl numeta į parduotuvės reklamą. Kodėl turiu šimtą kartų permetama į tą r-Ė-klamą? Negi VIENO karto nepakaks?

Jo

Dar vienas teisėsaugos burbulas susprogo. Nieko naujo "teisinėje valstybėje".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS