Du baltarusiai iš Lietuvos gabeno, įtariama, vogtą keturratį | Diena.lt

DU BALTARUSIAI IŠ LIETUVOS GABENO, ĮTARIAMA, VOGTĄ KETURRATĮ

  • 0

Druskininkų užkardos pasieniečiams įkliuvo du Baltarusijos piliečiai, mėginę išgabenti, įtariama, vogtą keturratį. VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad jo nuo gruodžio pradžios ieškojo Panevėžio policija.

Penktadienį vakare Raigardo kontrolės punkte dirbę Varėnos pasienio rinktinės Druskininkų pasienio užkardos pareigūnai patikrino iš Lietuvos į Baltarusiją vykusį automobilį „Peugeot 406“. Baltarusijoje registruotą mašiną vairavo 32 metų šios šalies pilietis. Kartu vyko 35-erių jo tautietis.

Abiejų užsieniečių, automobilio „Peugeot 406“ ir prie jo prikabintos priekabos dokumentai buvo nepriekaištingi. Druskininkų pasieniečius sudomino ant priekabos gabentas keturratis motociklas „Polaris Trail Boss 330“. Netrukus paaiškėjo, kad 2004-aisiais pagaminta transporto priemonė nuo praėjusių metų gruodžio pradžios kaip vogta yra ieškoma Panevėžio apskrities policijos pareigūnų.

Po apklausos abu Baltarusijos piliečiai paleisti. Jiems leista vykti per valstybės sieną. Keturratis saugomas Druskininkų pasienio užkardoje. Vyksta tyrimas.

GALERIJA

  • Du baltarusiai iš Lietuvos gabeno, įtariama, vogtą keturratį
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS