Dvigubas fiasko: į pataisos namus negrįžęs nuteistasis įkliuvo atsitiktinai, kišenėje – narkotikai | Diena.lt

DVIGUBAS FIASKO: Į PATAISOS NAMUS NEGRĮŽĘS NUTEISTASIS ĮKLIUVO ATSITIKTINAI, KIŠENĖJE – NARKOTIKAI

Į Marijampolės pataisos namus negrįžęs nuteistasis buvo sulaikytas Radviliškio rajone – jo striukėje policija aptiko narkotinių medžiagų.

Kaip skelbia Policijos departamentas, pirmadienio vakarą, apie 19.20 val., Šeduvoje buvo sustabdytas automobilis „Opel Zafira“.

Paaiškėjo, kad 36 metų keleivis yra ieškomas – šeštadienį jis negrįžo į Marijampolės pataisos namus. Vyro striukėje pareigūnai rado folijos lankstinuką su augalinės kilmės medžiaga ir plastikinį maišelį su biria baltos spalvos medžiaga.

Įtariama, jog tai narkotinės medžiagos. Vyras buvo uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis neturint tikslo platinti. Vėliau jį nuspręsta grąžinti į pataisos namus.

Kaip skelbė BNS, į Marijampolės pataisos namus šeštadienį negrįžo du atvirojoje kolonijoje bausmę atliekantys nutiestieji.

1991 ir 1986 metais gimę vyrai, turėdami teisę išeiti už pataisos įstaigos ribų darbo arba apsipirkimo tikslais, buvo išleisti į parduotuvę ir iš jos nesugrįžo.

Buvo paskelbta nuteistųjų paieška. Dėl negrįžimo į įkalinimo vietą jiems pradėtas ikiteisminis tyrimas ir gresia nauja atsakomybė.

Vienas iš vyrų nuteistas dėl vagystės, kitas – dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

1991 metais gimęs nuteistasis dar ieškomas, BNS informavo Kalėjimų departamentas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS