Girtas policininko uniformą vilkintis vyras prisistatinėjo komisaru | Diena.lt

GIRTAS POLICININKO UNIFORMĄ VILKINTIS VYRAS PRISISTATINĖJO KOMISARU

  • 0

Socialiniame tinkle "Facebook" Lietuvos policija pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas girtas vyras, vilkintis policininko uniformą.

"Neįtikėtina. Mes tikrai turime humoro jausmą, bet tai jau ne juokinga, o graudu. Šis apsimetėlis, pripūtęs 3,49 prom., pristatytas į nakvynės namus. Jam surašytas protokolas", – rašoma Lietuvos policijos paskyroje. 

Pareigūnai dėkoja pilietiškam vyrui, atsiuntusiam vaizdo įrašą, ir primena, kad jeigu kilo abejonių, visuomet galima skambinti skubiuoju pagalbos telefono numeriu 112 ar asmens paprašyti pateikti tarnybinį pažymėjimą.

 

Šis įvykis buvo užfiksuotas Vilniuje, S. Nėries gatvėje. Kaip matoma vaizdo įraše neblaivus vyras buvo ne tik apsirengęs policijos uniforma, bet ir turėjo antrankius. Vyras, anot policijos pareigūnų, nesugebėjo paaiškinti, iš kur gavo šiuos drabužius.

Sunkiai liežuvį apverčiantis vyras prisistatinėjo komisaru.

"Tarnybą paliekantiems pareigūnams senas uniformas siūlome utilizuoti. Neteisėtas vidaus tarnybos sistemos pareigūno tarnybinės uniformos dėvėjimas užtraukia baudą nuo 30 iki 50 eurų," – teigia pareigūnai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS