Girtas prie sunkvežimio vairo tą pačią dieną įkliuvo du kartus | Diena.lt

GIRTAS PRIE SUNKVEŽIMIO VAIRO TĄ PAČIĄ DIENĄ ĮKLIUVO DU KARTUS

  • 1

Akmenėje neblaivus vairuotojas prie vairo tą patį rytą įkliuvo du kartus.

Antradienio rytą apie 8.50 val. Akmenėje registruotas techninis eismo įvykis. Buvo gautas pranešimas, kad V. Kudirkos gatvėje, degalinėje, sunkvežimis MAN su priekaba atsitrenkė į automobilį „Volkswagen Crafter“ ir apgadino priekinį dešinės pusės sparną bei žibintą.

Į įvykio vietą atvykusiems policininkams sunkvežimio 30-metis vairuotojas paaiškino, kad važiavo krovininiu automobiliu ir netyčia kliudė degalinės teritorijoje stovėjusią transporto priemonę.

Pareigūnams paprašius pateikti vairuotojo pažymėjimą, mažeikiškis pasakė, kad vairuotojo pažymėjimo neturi, nes tos pačios dienos rytą, apie 6 val., jis vairavo tą patį sunkvežimį su priekaba būdamas neblaivus (tuo metu nustatytas 0,61 promilės girtumas).

Tuomet iš vairuotojo ir buvo paimtas vairuotojo pažymėjimas.

Dėl apgadintos transporto priemonės pakartotinai nustatinėjant girtumą, paaiškėjo, kad vairuotojas dar yra neblaivus – nustatytas 0,47 promilės girtumas, pranešė policija.

Sunkvežimio vairuotojas tą pačią dieną, po kelių valandų antrą kartą pakliuvęs policijos pareigūnams, antrą kartą patrauktas administracinėn atsakomybėn už tai, kad važiavo neblaivus.

Už neatsakingą poelgį vairuotojui gresia ir dviguba bauda, taip pat gali būti konfiskuota transporto priemonė. 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

koks girtas !! jauskite skirtuma RASYTOJAI !!!!!!!!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS