Į aklą pasimatymą atvykusį vyrą apiplėšė mergina ir jos pusbrolis | Diena.lt

Į AKLĄ PASIMATYMĄ ATVYKUSĮ VYRĄ APIPLĖŠĖ MERGINA IR JOS PUSBROLIS

  • 1

Šiaulių policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl į aklą pasimatymą atvykusio joniškiečio apiplėšimo, pranešė Šiaulių policija.

Policijos duomenimis, 24 metų Joniškio rajono gyventojas sureagavo į internete perskaitytą merginos intriguojančią žinutę. Pabendravus su ja, mergina pasisiūlė atvykti į svečius.

Birželio 1 dieną vyras pasibeldė į 19-metės nepažįstamosios buto duris Kuršėnuose. Tada paaiškėjo, kad bute buvo dar vienas vyras, moters pusbrolis. Gurkšnojant arbatą, kilo incidentas, kuris baigėsi plėšimu.

Pusbrolis, anot nukentėjusiojo, jam įrėmė metalinį strypą ir neleido pajudėti, o moteris iš piniginės paėmė 170 eurų bei vairuotojo pažymėjimą.

Pasiėmusi joniškiečio automobilio raktelius, ji patikrino ir jo automobilio saloną, iš kurio pasiėmė čia buvusius mobiliuosius telefonus „Apple Iphone 6S“, „Apple Iphone 4S“ bei grotuvą „Apple Ipod 3 GS“. Turtinę žalą nukentėjusysis įvertino 490 eurų.

Po apiplėšimo joniškietis kreipėsi į policiją. Pareigūnai netrukus identifikavo įtariamuosius, tai – jiems gerai pažįstama kuršėniškė, dėl kurios nusikalstamų veikų šiuo metu vyksta ne vienas ikiteisminis tyrimas ir 24 metų jos pusbrolis. Surasti ir pagrobti daiktai.

Kitos dienos rytą abu įtariamieji buvo sulaikyti ir jiems pareikšti įtarimai. Abiem skirtos kardomosios priemonės nuolat registruotis policijos įstaigoje ir neišvykti iš gyvenamosios vietos.

Kuršėniškė taip pat įtariama su bendrininkais sukčiavusi internete, ji talpindavo skelbimus apie įvairius parduodamus daiktus. Kai pirkėjai į nurodytą sąskaitą pervesdavo avansą už pirkinį, kartais net ir visą sumą, ryšys su pardavėjais nutrūkdavo.

Taip pat moteris su savo pusbroliu įtariami šių metų gegužę Telšių rajone iš savo sugėrovo pavogę du mobiliuosius telefonus.

Prieš pora savaičių teismas moteriai skyrė laisvės apribojimo bausmę keturiems mėnesiams dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, neturint tikslo jų platinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

vytautas777

tai jeigu jau per 1 pasimatyma kvieciasi i buta iskart arba k.....a, arba aferizmu kvepia. Nu bariuke asedejus 2 pora val. tai taip, galima galbūt butu eiti, nuo daug ko priklauso, kaip žmogus bendrauja, maždaug matosi kas per fruktė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS