Į Rusiją vištieną gabenęs vairuotojas turėjo, įtariama, suklastotą dokumentą | Diena.lt

Į RUSIJĄ VIŠTIENĄ GABENĘS VAIRUOTOJAS TURĖJO, ĮTARIAMA, SUKLASTOTĄ DOKUMENTĄ

  • 2

Kybartų punkte pasieniečiai sulaikė į Kaliningrado sritį važiavusį vilkiką su puspriekabe. Pastarosios registracijos liudijimas, kurį pateikė vištienos krovinį vežęs Rusijos pilietis, įtariama, yra suklastotas.

Antradienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių pasienio rinktinės Kybartų pasienio užkardos pareigūnai Kybartų kontrolės punkte tikrino iš Lietuvos vykusio krovininio automobilio „DAF“ su puspriekabe „Schmitz“ dokumentus.

Rusiškais registracijos numeriais pažymėtą transporto priemonę vairavo 58-erių Rusijos pilietis. Į kaimyninę valstybę puspriekabės su rusiškais numeriais šaldytuve jis gabeno vištienos gaminius.

Patikrinimo metu VSAT pareigūnai nustatė, kad rusiškas puspriekabės registracijos liudijimas, įtariama, yra suklastotas. Kontrolę vykdę pasieniečiai registracijos liudijimą perduos jį išsamiau tirsiantiems VSAT kriminalistams.

Pagėgių pasienio rinktinėje dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą užsieniečiui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Transporto priemonės saugomos Kybartų punkte. Vairuotojas Rusijos pilietis uždarytas į areštinę.

GALERIJA

  • Į Rusiją vištieną gabenęs vairuotojas turėjo, įtariama, suklastotą dokumentą
  • Į Rusiją vištieną gabenęs vairuotojas turėjo, įtariama, suklastotą dokumentą
VSAT Pagėgių pasienio rinktinės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

v

Tai galejo pralest butu nors pinigu parvezes i LT dabar teks naikint

Niko

Tok tok tok tok, chicken soep ! Yes you mast eat a think? and a number on a trailer you not can eat. a think.! tok tok tok...!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS