Į teisiamųjų suolą sės draugę nužudęs panevėžietis | Diena.lt

Į TEISIAMŲJŲ SUOLĄ SĖS DRAUGĘ NUŽUDĘS PANEVĖŽIETIS

56 metų panevėžietis bus teisiamas dėl tyčinio draugės nužudymo. Panevėžio apygardos prokuratūra baigė ikiteisminį tyrimą ir bylą perdavė teismui.

Bylos duomenimis, viename Panevėžio mikrorajone, savo bute negyva pusamžė moteris buvo rasta pernai lapkritį. Apie tai, kad konflikto metu nužudė savo draugę, pareigūnams pranešė pats V. V., nuvykęs į policijos komisariatą.

Tikrindami informaciją, policijos pareigūnai iš tiesų bute rado negyvą šeimininkę. Vėliau ekspertai nustatė, kad moteris buvo uždusinta.

Ikiteisminį tyrimą šioje byloje atliko Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai, jiems vadovavo Panevėžio apygardos prokuratūros prokurorė Janina Ražanskienė.

Tyrimo metu nustatyta, kad tragiškai pasibaigę poros santykiai buvo užsimezgę beveik prieš metus.

„Nors artimieji ir kiti juos pažįstantys žmonės teigia, kad pora nebuvo konfliktiška, vienas tarpusavio ginčas tapo lemtingu - moteris buvo nužudyta“, – sakė prokurorė J. Ražanskienė.

Kaltinamajam už tyčinį nužudymą gresia nuo 7 iki 15 metų nelaisvės. Kaip sunkinanti V. V. kaltę aplinkybė gali būti pripažinta tai, kad nusikaltimą jis padarė būdamas apsvaigęs nuo alkoholio.

Byla perduota Panevėžio apygardos teismui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS