Baisus įvykis Panevėžio mokykloje: mokinė peiliu sužalojo savo bendraamžę | Diena.lt

BAISUS ĮVYKIS PANEVĖŽIO MOKYKLOJE: MOKINĖ PEILIU SUŽALOJO SAVO BENDRAAMŽĘ

Panevėžio mokykloje pirmadienį viena mokinė peiliu nesunkiai sužalojo kitą. Pirminiais duomenimis, pavojaus paauglės gyvybei nėra, nukentėjusioji jau išleista iš ligoninės.

Kaip pranešė policija, incidentas įvyko apie 10.13 val., Panevėžyje, mokyklos teritorijoje. Pirminiais duomenimis, nusikaltimas galėjo būti įvykdytas kieme.

Galimai 13-metė moksleivė peiliu sužalojo kitą to paties amžiaus mergaitę.

Sužalota moksleivė buvo pristatyta į Respublikinės Panevėžio ligoninės priėmimo-skubios pagalbos skyrių.

„Renkama medžiaga, jeigu pasitvirtins, kad jai 13 metų, bus priimtas sprendimas nepradėti ikiteisminio tyrimo, gali būti perduota savivaldybei, tada sprendžiama, kokių priemonių imtis“, – BNS sakė Panevėžio apskrities policijos atstovė Odeta Jukniūtė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Laukiam

ISSAMAUS , paaskinimo is tu Kurie Prieme. TOKIUS ISTATYMUS KAD SUTRAUKU ISKRYPUSIOM SMEGENIM NEPILNAMECIU NEGALIMA UZDARYTI I KOLONIJA KAD JIE NEBAUDZIAMI GALI DARYTI BET KA ?!?!?!? Kurie paleidzia is ikalinimo vietu hanibales ,zmogzudzius !!!!! Matyt gerai paruke buvo RASYDAMI IR PRIIMDAMI TOKI ISTA TYMA!!!! KLESTI Lietuvoje narko dileriai pi- da .TAI., pedofilai KA GALVOJI SIMONYTE??? TAI TAVO VALDZIOS GAIDYNO DARBELIAI

o

mano laikais keturiolikos tai dar su kasom ir kaspinais buvom,dabar jau puse dazytu ir su peiliais po mokykla laksto,kas toliau

praktiškai

greitai ir saudyti prades......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS