Jurbarke žiauriai sumuštos mergaitės tėvas nenuleidžia rankų: eisiu iki galo | Diena.lt

JURBARKE ŽIAURIAI SUMUŠTOS MERGAITĖS TĖVAS NENULEIDŽIA RANKŲ: EISIU IKI GALO

  • 28

„Jei ne viešumas ir garsių žmonių įsikišimas, nežinau, kuo būtų baigęsis mano dukters užpuolimo tyrimas, nes nuo pat pradžių viskas vyko labai vangiai. Išgirdęs kas įvyko skubėjau į ligoninę, ir verkiau... Eisiu iki galo, kad mano dukrytę sužalojęs vaikinas atsakytų už savo veiksmus“, – taip LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ teigs Jurbarke sumuštos merginos tėtis.

Laidoje bus diskutuojama, ar Lietuvoje ne per švelnios bausmės, ar neteisingumo jausmas nėra pavojingas mūsų visuomenei, kai ji mato, kiek tenka pakloti advokatams už tiesą, ir koks gyvenimas vyksta kalėjimuose.

„Jeigu galite neieškoti teisybės – neieškokite, nes tai kainuoja labai daug pinigų, jėgų ir laiko“, – teigs verslininkė Daina Bosas, prisidėjusi ne tik ieškant pagalbos Jurbarke sumuštai merginai, bet ir pati puikiai žinanti, ką reiškia metų metus ieškoti teisybės teismuose.

Tuo metu komunikacijos specialisto, nuomonės formuotojo Saugirdo Vaitulionio teigimu, Lietuvoje dar vyrauja posovietinis mentalitetas. „Jei tu ar tavo tėvai turi pinigų ir įtakingų draugų, viskas sutvarkoma“, – sakys S. Vaitulionis.

Studijos svečiai bus sukrėsti išgirdę 27–erių Tomo Zubricko istoriją. Palangoje sunkiai sumuštas, ir pristatytas į ligoninę Tomas išgirdo, kad jam nieko rimto. Tačiau Vilniuje apžiūrėtas gydytojų buvo skubiai operuotas – pasirodo, vaikinas iš Klaipėdos ligoninės buvo išrašytas su lūžusiais kaukolės kaulais. Šiandien Tomas sako dėka sostinės gydytojų kasmet švęsiantis antrąjį gimtadienį, o teisybės dėl medikų aplaidaus darbo ieškos teisme.

„Užsienyje žmogaus gyvybė – vertybė, o pas mus – bevertis dalykas“, – įsitikinęs laidoje dalyvausiantis advokatas Gintaras Černiauskas.

Pokalbių laida „Valanda su Rūta“ jau šį ketvirtadienio vakarą 20 val. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Vaja

Kokie tėvai tokie vaikai. Jeigu vaiko negali nuteisti tai tėvus reiktų teisti už padarytus vaiko veiksmus,nes taip išauklėtas vaikas. Išvadą 5metai kalėjimo ir 40 tūkstančių kompensacija o vaiką guldyti į psichiatrinę ligoninę. Jeigu būtų padarytas pakartotinas to asmens nusižengimas, tai teisėjui turėtų skiriama kalėjimo 5 mėtų.Istatymai tokie tarsi vaikai būtų leidę įstatymus. Paglosto motina vaikui galvą tai vaikeli toliau daryk ta patį ką darei. Va tokios ir pasekmės. Biblijoje rašome neisauginsi gero vaiko jo nenubausdamas.

Pilietis

Teisingumas aklas. Nepritariu smurtui. Bet yra išimčių.

Anonimas

Geras komentaras manau atejo laikas sugrizti seniems laikams be linso teismo praktiskai is givent neimanoma
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS