Kas kaltas: magistraliniame kelyje lėkė prieš eismą | Diena.lt

KAS KALTAS: MAGISTRALINIAME KELYJE LĖKĖ PRIEŠ EISMĄ

  • 1

Socialiniame tinkle plinta vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip kelyje su skiriamąja juosta automobilis lekia prieš eismą.

Sau ir aplinkiniams mirtiną pavojų kėlęs vyras vairavo automobilį, kuris buvo apklijuotas alaus daryklos "Gubernija" simbolika.

Šis incidentas užfiksuotas magistraliniame kelyje Šauliai-Palanga, einančiame per Kuršėnus, Telšius, Plungės apylinkes ir Kretingą.

"Kitoje pusėje visada kelias geresnis... !" – vaizdo įrašą komentavo vienas internautų.

Kiti nesuprato, kodėl vairuotojas nė nemano apsisukti, nors tikrai jau turėjo suprasti, kad važiuoja prieš eismą – jis prasilenkė su daugybe iš priekio atvažiuojančių mašinų.

"Kodėl neapsisuka? Dar nesuprato, kad prieš eismą važiuoja?" – piktinosi komentatorius.

Kol kiti reiškė nepasitenkinimą dėl tokio elgesio, žaidimo savo ir kitų gyvybėmis, atsirado tokių, kurie vyrą bandė teisinti. "Žiūriu, kad niekas nesigilina, jog šiame ruože vyksta kelio darbai, painiai sustatyti stulpeliai, o dar stovi kelio darbininkas ir reguliuoja", – rašė kitas vairuotojas.

"Taip būna, kuomet "europiniais" pinigais nesugebama padaryti normalių nuvažiavimų – atkirstos kavinės,  reikia važiuoti po kelis kilometrus, kad būtų galima pakliūti į "DMC" šalia Kuršėnų, nekalbant apie kitus šio ir kitų kelių/gatvių problemas", – kritikos kelių remonto organizatoriams negailėjo kitas internautas.

"Ką tada kalbėti apie linijas, ženklus, atstumus, jei žmogus eismo juostų neskiria..." – nenusileido dar kitas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

praeivis

Turbūt vežamos produkcijos iš pat ryto prisiragavo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS