Kraupi drama: aiškėja, kad agresyvi moteris peiliu sužalojo pareigūną, kastuvu – mediką | Diena.lt

KRAUPI DRAMA: AIŠKĖJA, KAD AGRESYVI MOTERIS PEILIU SUŽALOJO PAREIGŪNĄ, KASTUVU – MEDIKĄ

Vilniaus rajone policininkas antradienį nušovė jį ir medikus užpuolusią moterį. Aiškėja, kad per siaubingą įvykį buvo sužalotas ir medikas, ir pareigūnas.

„Pirminiais duomenimis, agresyvi moteris puolė medikus, puolė ir pareigūnus su peiliu, buvo panaudotas ginklas ir ji buvo nušauta“, – BNS sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Kaip BNS informavo Greitosios medicinos pagalbos Vilniaus filialo atstovai, 12.24 val. gautas iškvietimas į Baraškų kaimą Juodšilių seniūnijoje, informuota, kad apie 50-ies metų moteriai sutriko sveikata.

Į įvykio vietą taip pat iškviesti policijos pareigūnai, jie atvyko pirmiau, nei medikai.

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja nurodė, kad 1972-aisiais gimusi moteris buvo agresyvi, kastuvu apdaužė medikų automobilį.

„Paskui ji užsibarikadavo namuose, ten pasiėmė peilį ir su puolė greitosios pagalbos medikus ir policininką“, – BNS nurodė ji.

Pasak policijos atstovės, pareigūnai panaudojo ašarines dujas, taip pat elektrošoko prietaisą „Taser“, tačiau galiausiai jiems teko panaudoti tarnybinį ginklą.

„Buvo keli šūviai – į koją, ranką ir kitas lemiamas“, – sakė J. Samorokovskaja.

LNK žinių duomenimis, moteris peiliu dūrė vienam pareigūnui į koją, jam suteikta pagalba. Kaip rašo delfi.lt, ji kastuvu sužalojo ir mediko rankas.

Pirminiais delfi.lt duomenimis, pareigūnas pirmiausia šovė į kojas, moteris nukrito, tačiau staigiai vėl atsistojo ir toliau bėgo su peiliu į pareigūną. Galiausiai buvo šauta jai į rankas, pasirodo, į tai moteris taip pat nereagavo. Teigiama, kad pareigūnas dar kartą nusitaikė į agresyvios pilietės ranką, tačiau pataikė į pilvą. Paskutinis šūvis ir buvo lemiamas.

Delfi.lt išsiaiškino, kad pareigūnus kvietė pati moteris. Ji teigė, kad jos namą apsupo netikra policija. Pilietė aiškino, jog jai reikia tikrų policininkų, nes ją nori nužudyti.

Kas išprovokavo moters elgesį, kol kas nėra žinoma, įvykis tiriamas.

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

V

Daugiau nieko ir nemoka tik šaudit ligonius gerai kad neturėjo automato

PIRMI atvyko MEDIKAI,

;policojaž-žymiai vėliau. dabart dėl to aiškinamasi-KODĖL tAip vėlavo policajai?

Nauja praktika?

Šaudyti agresyvius ligonius
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS