Kraupi šeimos drama Mažeikiuose: įtariama, kad iš dešimto aukšto jauną merginą išmetė jos vyras | Diena.lt

KRAUPI ŠEIMOS DRAMA MAŽEIKIUOSE: ĮTARIAMA, KAD IŠ DEŠIMTO AUKŠTO JAUNĄ MERGINĄ IŠMETĖ JOS VYRAS

  • 31

Mažeikiuose per langą iš dešimto aukšto buto iškritusi ir ligoninėje mirusi jauna moteris galėjo būti nužudyta, įtariamas – sutuoktinis, sekmadienį pranešė Policijos departamentas.

Penktadienį į Mažeikių ligoninę buvo atvežta ir dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta 2004 metais gimusi moteris, kuri apie 13 val. val. ligoninėje mirė.

Iš pradžių manyta, kad ji iškrito per buto langą, tačiau ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti perkvalifikuotas į nužudymą.

Įtariamasis – moteris sutuoktinis, gimęs 2002 metais. Jis uždarytas į Šiaulių apskrities Vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

nesuprantu

Šiek tiek kalti ir kaimynai, kad neiškvietė policijos. Bet skatiydama straipsnį supratau, kad jis policijai buvo gerai žinomas. Kaip toks žmogus galėjo būti laisvėje tarp mažamečių vaikų

antanas

Iškrito? Už iškritimą sugyventinis trims mėnesiams nebūtų buvęs suimtas. Vietoj iškritimo, bus įrodyta, kad išstūmė? Daugiabučio gyventojai žemos moralės, girdėjo, matė, kaip sugyventinis prieš jauną moterį smurtavo, tampė už plaukų, tačiau jiems chuliganas patiko, policijos nekvuetė? Dabar, kai taikomas smurto orderis, policija būtų chuliganą įzoliavusi, du maži vaikai nebūtų likę našlaičiais!

Anonimas

Jūs patys esat buki, komentatoriai, laido riteriai. A matot po nuotrauka užrašą „asociatyvi“? Susiraskit googlej ką tai reiškia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS