Lazdynėlių rajone policija rado nelegalių cigarečių, degtinės ir grynųjų pinigų | Diena.lt

LAZDYNĖLIŲ RAJONE POLICIJA RADO NELEGALIŲ CIGAREČIŲ, DEGTINĖS IR GRYNŲJŲ PINIGŲ

  • 3

Sostinės policijos pareigūnai viename iš namų Lazdynėliuose rado 5 tūkstančius 872 pakelius kontrabandinių rūkalų, apie 500 litrų galimai naminės degtinės ir daugiau nei 25 tūkstančius eurų grynųjų pinigų.

Vėlų penktadienio vakarą Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai atliko prevencinį patikrinimą dėl pažeidimų, susijusių su akcizinėmis prekėmis.

Lazdynėliuose esančio namo įvairiose vietose policijos pareigūnai rado didelį kiekį akcizais apmokestinamų prekių – trečiųjų šalių gamintojų cigarečių pakelių, nepažymėtų Lietuvos banderolėmis.

Paaiškėjo, kad įvairiose namo pakampėse buvo paslėpta ir rasta 5 872 pakeliai rūkalų. Jų bendra muitinė vertė siekia apie 27 500 eurų. Kontrabandiniai rūkalai buvo paimti.

Taip pat rasta daugiau nei 25 tūkst. eurų įvairaus nominalo kupiūromis, o namo rūsyje – įvairios talpos plastmasiniai indai su skaidriu bei spalvotu skysčiu, turinčiu specifinį naminio alkoholio kvapą. Iš viso rasta apie 500 litrų, įtariama, naminės degtinės. Rastas alkoholis paimtas ir perduotas tirti specialistams.

Dėl rastų kontrabandinių cigarečių ir galimai naminės degtinės buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policijos pareigūnai dėkoja už bendradarbiavimą ir prašo apie pastebėtą vykdomą nusikalstamą veiką ar administracinį nusižengimą nedelsiant pranešti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Onė

Niekad nieko nerandu ....o norėčiau pinigų,vyro,dar ir to ir ano ....o nieko šnipštas

Anonimas

nesupratau o supyko dėl to kad nerado lašinių ir duonos su svogūnu užkast..taip visko buvo.

Romas

už kiaušinių ir į kaliūzę .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS