Lietuvoje nuodijami šunys | Diena.lt

LIETUVOJE NUODIJAMI ŠUNYS

  • 36

Lietuvoje nuodijami šunys, praneša LNK žinių tarnyba.

Žiurkių nuodai. Vilnietė įsitikinusi, kad būtent dėl jų teko palaidoti savo mylimą augintinį, kuriam buvo ketveri metai.

Mergina sako, kad šuo nunuodytas, o nuodų paberta tyčia ir piktybiškai ten, kur žmonės vedžioja šunis.

Žiaurus elgesys su gyvūnais pasiekė ir Šiaulius. Ketverių metų šuo galimai nunuodytas žiurkių nuodais, įtartinų tablečių rasta ten, kur žmonės su augintiniais eina pasivaikščioti.

Šiauliečiai įsibaiminę ir sako, jog tame pačiame kieme krito jau trečias šuo. Ar gyvūnai iš tiesų nuodijami tyčia, pradėjo aiškintis ir policija.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Irmina

Mėšlą reiktų pirmiausia susirinkti iš pieveliu,takelių ir po balkonais rukantiems neandartalieciams,kuriem per sunku dėti savo apseiletas nuorukas į stiklainius, ten tonos nuorūkų,po kiekvienų balkonu guli tonos bycioku!!!

Anonimas

ziauru,zinoma,taciau ,jeigu sunu seimininkai ----surinktu savo gyvuliu mesla ,,tokios egzekucijos neatsirastu...

Bitei

Tavo vaikučiai daugiau prišiukšlina ir prišika nei šunys. Auklėk ir mokink savo vaikiukus, kad nėra ko liest svetimo šuns. Aš savo šuns jokiam vaikui neleidžiu glostyt, nes man nepatinka spiegiantys svetimi vaikai. Ir išlįsk iš akmens amžiaus - kokie kaimai ir būdos? Ar pririšto prie grandinės šuns lojimas tikrai apsaugo nuo vagių, prievartautojų, ir kitų ligonių? :D O nuodytojams grįš viskas su kaupu. Kai tokiems atsitinka nelaimė baisi ar liga, jie dar stebisi - kodėl man, už ką? Visas blogis grįžta anksčiau ar vėliau, ir smogia dvigubai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS