Marijampolėje rastas Olandijoje dingęs automobilis | Diena.lt

MARIJAMPOLĖJE RASTAS OLANDIJOJE DINGĘS AUTOMOBILIS

Marijampolėje rastas Olandijoje prieš metus dingęs automobilis, policija taip pat surado dar dvi transporto priemones su galimai suklastotais identifikavimo duomenimis.

Marijampolės apskrities policijos atstovė Gintarė Navickaitė BNS sakė, kad vienas automobilių buvo rastas prekyvietėje.

Ketvirtadienį Statybininkų gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, rastas galimai vogtas automobilis „Mercedes-Benz“. Jis nuo pernai sausio 21 dienos buvo ieškomas Olandijoje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo.

Tas, kas įgijo, valdė, naudojosi arba realizavo turtą žinodamas, kad tas turtas gautas nusikalstamu būdu arba dalyvaujant nusikalstamoje veikoje, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Tos pačios dienos rytą, apie 8.59 val., Marijampolėje, Sporto gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėtas automobilis „Hyundai Santafe“.

Pareigūnai įtaria, kad  jo kėbulo identifikavimo numeris yra galimai suklastotas.

Vėliau apie 13.56 val. Marijampolėje, Sasnavos gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėta vilkiko priekaba „Schmitz Cargobull“, jos identifikavimo numeris yra galimai suklastotas.

Dėl dviejų pastarųjų atvejų pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl transporto priemonės identifikavimo numerių suklastojimo.

Tas, kas suklastojo, neteisėtai sunaikino ar pakeitė transporto priemonės identifikavimo numerius, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

GALERIJA

  • Marijampolėje rastas Olandijoje dingęs automobilis
  • Marijampolėje rastas Olandijoje dingęs automobilis
  • Marijampolėje rastas Olandijoje dingęs automobilis
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pilietis

Vietoj Renault rombo uždejo trikampe žvaigžde ir jau matai Mersedesas. Pardave, su draudimu kažkas nepavyko, tai ir praneše kad tipo pavoge

SUSIJUSIOS NAUJIENOS