Mažeikių rajone grupė asmenų sumušė girtą vyrą: vieno iš įtariamųjų namuose rasti narkotikai | Diena.lt

MAŽEIKIŲ RAJONE GRUPĖ ASMENŲ SUMUŠĖ GIRTĄ VYRĄ: VIENO IŠ ĮTARIAMŲJŲ NAMUOSE RASTI NARKOTIKAI

  • 0

Antradienio vakarą Mažeikių rajone buvo sumuštas vyras – vienas iš mušeikų sulaikytas.

Policijos duomenimis, rugpjūčio 29 d. apie 21.15 val. Laižuvos miestelyje grupė asmenų sumušė neblaivų (2,02 prom.) 27-erių metų vyrą, kuris, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

18-mečio įtariamojo namuose rasta suktinė su augalinės kilmės, kaip įtariama narkotine medžiaga, ir maišelis su kanapių sėklomis. Jaunuolis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Tas, kas sužalojo ar susargdino žmogų, jeigu dėl to nukentėjęs asmuo prarado nedidelę dalį profesinio ar bendro darbingumo arba ilgai sirgo, bet jam nebuvo šio kodekso 135 straipsnio 1 dalyje nurodytų padarinių, baudžiamas laisvės apribojimu arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS