Moters namuose – naminukės darykla: demaskuoti padėjo gyventojai | Diena.lt

MOTERS NAMUOSE – NAMINUKĖS DARYKLA: DEMASKUOTI PADĖJO GYVENTOJAI

  • 1

Šalčininkų rajono policijos pareigūnai, reaguodami į gyventojų pranešimus ir siekdami užkirsti kelią nelegaliai alkoholio prekybai, ir toliau tęsia specialiąsias priemones.

Tokios priemonės metu Eišiškių seniūnijoje, Dimitrų kaime pareigūnai patikrinti sustabdė automobilį „Chrysler“, vairuojamą 30-metės gyventojos. Jos automobilyje rasta apie 20 l skaidraus skysčio, turinčio specifinį alkoholio kvapą.

Kratos moters gyvenamajame name ir pagalbinėse patalpose metu buvo rasta įranga, panaši į aparatą naminei degtinei gaminti, apie 3 l naminės degtinės bei dvylika pakelių cigarečių „Minsk“, nepaženklintų Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka pavyzdžio specialiais ženklais – banderolėmis.

 

 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo. Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šalčininkų rajono policija ir toliau tikisi glaudaus bendradarbiavimo su vietos gyventojais nustatant ir išaiškinant nelegalios prekybos alkoholiu atvejus bei prašo gyventojų nebūti abejingiems ir apie žinomus panašaus pobūdžio teisės pažeidimus pranešti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112, www.epolicija.lt arba telefonu 8 7 00 60000.

GALERIJA

  • Moters namuose – naminukės darykla: demaskuoti padėjo gyventojai
  • Moters namuose – naminukės darykla: demaskuoti padėjo gyventojai
  • Moters namuose – naminukės darykla: demaskuoti padėjo gyventojai
Vilniaus policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kritikas

o tie vietos gyventojai ir tirkri padliuchos kur pavydi ilgesnio euro arba ant skolos negavo tai ir stukina mentam .ipac slyksios bobutes

SUSIJUSIOS NAUJIENOS