Per muštynes Jonavoje nukentėjo neblaivūs Vokietijos kariai | Diena.lt

PER MUŠTYNES JONAVOJE NUKENTĖJO NEBLAIVŪS VOKIETIJOS KARIAI

  • 26

Per muštynes Jonavoje nukentėjo neblaivūs Lietuvoje dislokuoti Vokietijos kariai, sekmadienį pranešė Policijos departamentas.

Anot policijos, per incidentą nukentėjo 1981, 1990 ir du 1989 metais gimę kariai. Jie gydomi ambulatoriškai. 

Konfliktas įvyko šeštadienio naktį, apie 3 val. 30 min., Ralio g. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Vokietijos kariai vadovauja Rukloje šiemet dislokuotam tarptautiniam NATO batalionui.

Brigados „Geležinis Vilkas“ projektų karininkas kapitonas Skomantas Povilionis BNS sakė, jog dėl įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

„Lietuvos kariuomenės Karo policija remia šitą tyrimą, o paties bataliono Karo policija atliks savo vidinį patikrinimą“, – teigė karininkas.

Pasak jo, incidentas įvyko ne Vokietijos karių tarnybos metu, jie buvo neuniformuoti. S.Povilionis įvykio detalių plačiau nekomentavo, motyvuodamas vykstančiu ikiteisminiu tyrimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Opa!

Nach Hause gehen!

ASILE ANONIM

LINKIU TAU UZSIRAUTI ANT GIRTU LIETUVISKU BUDULIU,KURIEMS POFIK AR SENAS,AR JAUNAS,NESCIA MOTERIS IR RODO SAVO ASILO JEGA...IR JOKIAIS BUDAIS VIENAS PRIES VIENA...O KAIP SAKALAI KRUVOJ GERIAU SPARDYTI GULINTI...TAIP ZYMUS VILNIAUS MUZIKANTAS ISVEDE SUNELI VAKARE......PATARIMAS ISNYK IS KOMENTARU....SIUKSLE..

As

Kokius cia sudus komentuojat... kokios dar provokacijos... butu rukloj gal ir provokacijos butu, ir aplamai butu jie ka nors sumuse, gal ir provokacijos, bet gi jie i barzdas gavo :D Be to cia aiskiai parasyta kas tyrima atlieka t.t prisigere vokietukai, uzsirove, malku gavo ir tyrimus pradejo...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS