Neblaivaus vyro namuose – netikėtas radinys: policija aptiko ginklų | Diena.lt

NEBLAIVAUS VYRO NAMUOSE – NETIKĖTAS RADINYS: POLICIJA APTIKO GINKLŲ

Neblaivus vyras Biržuose grasino panaudoti šaunamąjį ginklą. Atvykusi policija įtariamojo namuose rado daugiau ginklų, tačiau, pirminiais duomenimis, jie pneumatiniai, ne koviniai.

Kaip skelbia Policijos departamentas, antradienio vakarą, apie 22 val. 15 min., policija reagavo į gautą pranešimą, jog asmuo viešojoje vietoje ketina panaudoti šaunamąjį ginklą.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Tadas Martinaitis BNS sakė, kad neblaivus vyras grasino panaudoti ginklą dėl J. Basanavičiaus gatvėje sklindančio triukšmo. Jis paskambino telefonu 112 ir pranešė apie savo ketinimus ginklu malšinti triukšmą.

Policija reagavo į pranešimą ir atvyko pas vyrą į namus.

Namuose buvęs neblaivus (2,08 prom.) 58 metų vyras grasino atvykusiems Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams.

Įvykio vietoje rasti ir paimti pneumatinis šautuvas „CAL. 4.5“, pistoletas „RD-COMPACT“ ir pneumatinis šautuvas be identifikacinio numerio. Jiems leidimai nereikalingi, ginklus dar tirs ekspertai.

Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

o ka ten veike policajai

--neblaivaus vyro namuose ---pinigu , ar maisto ieslkojo stalciuose ir spintose pagal sena savo tevu ,,,stribu,, ir ,,pakurumiu bandiugu,,,pokariny ypratima ????

Pilietis

Jo rimti ginklai....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS