Pilstuko upės: net policininkus nustebino prekybos mastai | Diena.lt

PILSTUKO UPĖS: NET POLICININKUS NUSTEBINO PREKYBOS MASTAI

  • 1

Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnus, kurie reaguodami į gyventojų pranešimus tikrino faktus apie nelegalią alkoholio prekybą Eišiškių miestelyje, nustebino prekybos mastai.

Liepos 23 d., atliekant policines priemones, buvo užfiksuoti du neteisėto alkoholio pardavimo faktai Vytauto gatvėje. Į šią vietą, kur jau darbavosi policija, per pusvalandį prisistatė dar penki pirkėjai. Atlikus kratą, gyvenamosiose patalpose buvo rasta apie 10 litrų skysčio, turinčio specifinį alkoholio kvapą, taip pat, „skolos“ lapeliai ir kiti nelegalios prekybos alkoholiu įrodymai.

Šalčininkų rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo ir netrukus garbaus amžiaus Eišiškių gyventoja stos prieš teismą.

Vilniaus apskrities policijos praneša, kad tai yra jau 6 ikiteisminis tyrimas, pradėtas Šalčininkų rajone dėl nelegalios prekybos alkoholiu per pastaruosius du mėnesius.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

rss

ale stai pas lenkus pilnos parduotuves gryno spirito puslitriniuose buteliuose! o lt kaip gudziais tarybiniais laikais viskas uzdrausta! mat partija zino ko reikia...taip ir liko tarybmetis visom prasmem...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS