Nuo policijos sprukę degalų vagys sudegino vogtą automobilį | Diena.lt

NUO POLICIJOS SPRUKĘ DEGALŲ VAGYS SUDEGINO VOGTĄ AUTOMOBILĮ

  • 0

Degalus vogę ir policijos išsigandę vyrai iš nusikaltimo vietos spruko vogtu automobiliu. Juo važiuodami bėgliai patyrė avariją. Ant stogo apvirtusią svetimą mašiną, vyrai, įtariama, tyčia padegė.

Pirmadienį Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate gautas 48-erių Kalvarijos gyventojo pranešimas. Jis teigė, kad apie 5 val. ryto, išėjęs į daugiabučio namo, esančio Suvalkų gatvėje, kiemą, pastebėjo, jog pavogtas jam priklausantis 24 metų senumo automobilis ,,VW Golf''. Vyras patyrė 500 eurų nuostolį.

Tą pačią dieną Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo pranešimą, kad Vilkaviškio rajone. Kybartų seniūnijoje, Matlaukio kaime, laukuose, nuvažiavęs nuo kelio rastas apvirtęs ir sudegęs automobilis.

Kaip skelbia policija, tyrimo metu paaiškėjo, jog tai tas pats Kalvarijoje pavogtas automobilis „VW Golf“.

Tiriant šį nusikaltimą paaiškėjo, kad pirmadienio naktį apie 1.40 val. Kalvarijoje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje du asmenys iš krovininio automobilio vogė degalus. Pastebėję patruliuojančius Kalvarijos policijos komisariato pareigūnus, vyrai paspruko, palikę savo automobilį su, įtariama, vogtais degalais.

Neturėdami kuo grįžti namo, vagišiai pavogė jau minėtą Kalvarijos gyventojo automobilį „Volkswagen Golf“ ir važiavo į Vilkaviškio rajoną.

Kelyje vairuotojas nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Manoma, kad nusprendę sunaikinti įkaltį, vyrai automobilį padegė. Tačiau jau tą pačią dieną pareigūnai išaiškino nusikaltimą, nustatė vagystę galbūt įvykdžiusius asmenis. Vienas jų – nepilnametis.

38 metų įtariamasis teismo sprendimu trečiadienį suimtas dėl kitų nusikalstamų veikų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS