Nužudytai I. Strazdauskaitei suduota daugybė smūgių | Diena.lt

NUŽUDYTAI I. STRAZDAUSKAITEI SUDUOTA DAUGYBĖ SMŪGIŲ

  • 8

Paslaptingai dingusios Ievos Strazdauskaitės kūnas rastas užkastas Kėdainių rajone, o pareigūnai toliau dalijasi versija, kad buvo siekiama pagrobti automobilį. Šiuo metu dar tik atliekamas tyrimas, tačiau jau dabar žinoma, kad nužudytajai buvo suduota daugybė smūgių, praneša delfi.lt.  

Pranešama, kad merginai vien į galvą suduota keliolika smūgių.

Portalo delfi.lt duomenimis, teismo medicinos ekspertai kol kas nepateikė oficialios išvados, todėl detalios informacijos nėra.

Lietuvos kriminalinės policijos biuro viršininkas Rolando Kiškio teigimu, ant I. Strazdauskaitės kūno užfiksuoti daugybiniai sužalojimai. 

Daugiau detalių apie I. Strazdauskaitės nužudymą rasite čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Nusikaltimas ir bausmė

Baisu,kad po visų tyrimų ims ir nuteis vieną-atseit,žudė vienas,o kiti tik žiūrėjo.Lyg tie žiūrintys ir gal raginantys nepasigailėti mažiau kalti.O ir nuteistajam iki gyvos galvos nieko baisaus.Štai nuolat rodomas Daktaras-linksmai besišypsantis,laimingas,tik šokdina visus pareigūnus visokiais reikalavimais ir pageidavimais.O tie tik spėja suktis.Maistas irgi turi būti pagal pageidavimą.Ko gi bijoti rizikuoti nusikaltimais?O dar kažin ar iki galo kalės.Juk už ,,gerą elgesį''paleidžia ir anksčiau.

pasukime kiek kitu kampu

O dabar įsivaizduokite, kad 4 lietuviai su kastuvu užmušė ir užkasė čigonę. Kas būtų? Teisūs tie, kas mano, jog būtų pareikšti kaltinimai dėl nusikaltimo tautiniu - rasiniu pagrindu. O kodėl čia to nematome? Čigono, o juo labiau čigonės, jie tikrai nebūtų dėl to žudę.

Suduota daug smūgių

Bet kodėl neparašo visuomenei keliese ją mušė. O gal tik vienas buvo budelis, o kiti tik stebėjo ir nekišo nagų. Taip ir neparašo, visuomenei. Tik mes žinom kad pagrobė užmušė ir užkasė. Tiek naujienų apie a.a. I.Strazdauskaite.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS