Pacientė siautėjo Panevėžio ligoninėje: daužė tualetą, kompiuterius, išardė lubas | Diena.lt

PACIENTĖ SIAUTĖJO PANEVĖŽIO LIGONINĖJE: DAUŽĖ TUALETĄ, KOMPIUTERIUS, IŠARDĖ LUBAS

  • 3

Pacientė nusiaubė Panevėžio ligoninės priėmimo skyrių. Akivaizdžiai neblaivi moteris apžiūrų kabinete sugebėjo išmontuoti net lubas. Pacientę iš medikų perėmė policija, praneša LNK.

25-erių pacientės per kelias minutes priėmimo skyriuje padaryta pertvarka ligoninei atsieis kelis šimtus eurų ir kelias dienas remonto.

Jauna moteris atvežta iš namų dėl nerimtų sužalojimų. Buvo akivaizdžiai neblaivi, bet tikrintis blaivumą atsisakė ir apžiūrų kabinete ėmėsi pertvarkos.

„Naudojo įvairius daiktus inventoriui niokoti, išardė pakabinamas lubas ir pan.“, – pasakojo priėmimo skyriaus direktorius Martynas Banys.

Apžiūrų kabinete praktiškai neliko moters neliestų daiktų ar patalpos vietų.

„Daužė tualetą, keletą įrangos, sudaužė du kompiuterius“, – tikino M. Banys.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Pacientei tramdyti naktį budėjęs personalas jėgos nenaudojo, o raminantys žodžiai nepadėjo.

„Tiesiog kvietėme policiją ir patys bandėme nesusižeisti. Mūsų priminės funkcijos yra padėti toliau kitiems pacientams. Jeigu mes susižeisime, tai krūvis didės kitam personalui, ir pats tapsi pacientu“, – aiškino M. Banys.

Daužė tualetą, keletą įrangos, sudaužė du kompiuterius.

Policija pacientę surakino antrankiais, suteikus pirmąją pagalbą ligoninėje nebepaliko – išsivežė į laikinojo sulaikymo patalpas.

„Moteris buvo neblaivi, bet atsisakė tikrintis blaivumą, tai kol kas neaišku, koks buvo jos girtumas. Bet ji buvo akivaizdžiai neblaivi“, – teigė Panevėžio policijos atstovas Tadas Martinaitis.

Priėmimo skyrius kol kas spaudžiasi be moters nusiaubto kabineto.

„Šiuo metu yra trikdis, bet matome, kad darbininkai jau dirba, tad trikdis greitu metu bus pašalintas. Ačiū jiems“, – sakė M. Banys.

Bus ačiū ir kabinetą nusiaubusiai pacientei, jeigu iš jos tyrimą dėl turto sunaikinimo pradėję pareigūnai sugebės išieškoti ligoninei padarytą žalą.

GALERIJA

  • Pacientė siautėjo Panevėžio ligoninėje: daužė tualetą, kompiuterius, išardė lubas
  • Pacientė siautėjo Panevėžio ligoninėje: daužė tualetą, kompiuterius, išardė lubas
Stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Uztai infekcineje,

irengus tuberkuliozini ir pulmologini,dvi slaugytojos nakciai lieka pries visa ten gydoma alkanautu ir narkomanu kontingenta. Apsaugos nera,policija nevaziuoja,o abstinencijos sindromas ir agresyvumas - butent naktinis ten pasireiskia kas antram. Buvo ir su peiliu jas vaikiusiuju...

Ona

Bet jau sėdėt ir žiūrėt kai siautėja viršūnė.reijėjo tuesiog surišti rankas ir kojas ir būtų nepajudėjus.jūsų mūsų turtą gadina ir ką...gražu pažiūrėti .niekas nesako kad naudoti kažkokią jėgą,bet sulaikyti tikrai reikėjo juk galėjo ir jus sužeisti ir pati susižaloti

ALGIS

Moterys yra neprognozuojamos , o jeigu dar sena merga , tai šakės

SUSIJUSIOS NAUJIENOS