Panevėžio teismas leido suimti vagystėmis iš automobilių įtariamą porą | Diena.lt

PANEVĖŽIO TEISMAS LEIDO SUIMTI VAGYSTĖMIS IŠ AUTOMOBILIŲ ĮTARIAMĄ PORĄ

  • 0

Panevėžio apylinkės prokuratūros prašymu penktadienį teismas suėmė panevėžiečių porą, įtariamą vagystėmis iš automobilių.

Teismas leido vyrą suimti trims mėnesiams, o moterį – mėnesiui, pranešė prokuratūra.

Įtariamuosius Panevėžio kriminalinės policijos pareigūnai sulaikė penktadienio naktį, kai mieste buvo apvogtas dar vienas BMW markės automobilis.

Tyrimą atliekantys policijos pareigūnai įtariamuosius sulaikė apie 2 val. nakties, kai pora stovėjimo aikštelėje išdaužė BMW stiklą, pavogė vairą ir multimedijos sistemą.

Policijos pareigūnams bandant sulaikyti įtariamuosius, šie paspruko ir pasislėpė bute, kuriame gyvena. Vis dėlto netrukus pora buvo sulaikyta ir atsidūrė areštinėje.

Abu įtariamieji – 32 metų vyras ir 30-metė moteris, teisėsaugai žinomi, anksčiau jau yra teisti. Įtariama, kad jie yra įvykdę ne vieną panašią vagystę iš automobilių ne tik Panevėžyje, bet ir kituose miestuose. Daugiausia vagystės vykdytos iš BMW automobilių.

Ikiteisminį tyrimą dėl vagysčių atlieka Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, o tyrimui vadovauja Panevėžio apylinkės prokuratūros vyriausiojo prokuroro pavaduotojas Paulius Jasiukaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS