Panevėžyje neblaivus vairuotojas taranavo policijos automobilį | Diena.lt

PANEVĖŽYJE NEBLAIVUS VAIRUOTOJAS TARANAVO POLICIJOS AUTOMOBILĮ

  • 3

Sekmadienio naktį Panevėžyje neblaivaus vyro vairuojamas automobilis po persekiojimo rėžėsi į kelią jam blokavusį tarnybinį policijos mikroautobusą.

Kaip pranešė Panevėžio policija, apie 1.45 val. iš kiemo Parko gatvėje automobiliu „Volkswagen Golf“ išvažiavo neblaivus vairuotojas, kuris stabdomas nestojo.

Kelią jam užblokavus tarnybiniais automobiliais vairuotojas vis tiek nestojo ir Alanto gatvėje rėžėsi į policijos mikroautobusą „Volkswagen Transporter“, šio įvykio metu smarkiai apgadintos abi transporto priemonės.

Neblaivus (1,33 prom.) automobilį vairavęs vyras (gim. 1992 m.) sulaikytas, jis dėl įvairių sužalojimų pristatytas į Panevėžio ligoninę.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

na tai jeigu specialiai pakiso policajai savo automobily

tai jy ir taranavo , kitaip ir but negalejo.

>>>mentai kalti \\\\\.../////

>Brolau,labai nusišnekėjai.___Tai ką mentai dirba tik paglostymui?,Amerike už tokius dalykus skylutė kaktoje garantuota.___Dėl tos moters nužudymo tai............???_____Jau mentus taranuoja girti banditai tai jau šis tas,gal rimčiau pradės eiti savo pareigas,kad ir menką algą gauti.

mentai kalti

100%...uzkisinejo... a del girtumo : eini i alkoholiku dispanceri...uzsirasai i alkoholiku kursus. su gautu dokumentu eini pas PSIHA kad tas patvirtintu jog tu esi ligonis (priklausomas nuo alkoholio)... su gautais parasais eini i teisma... uz tai kad neturejai teises vairuot sirgdamas gausi bauda, bet mentukai neturi teises dauzyt lauzyt ir agresyviai vairuodami automobiliais zudyt ligoniu... del to kad mentukai nusove ligone moteri irgi klausimas i tema...nesuprantu kodel mentukai bando gydyt ligonius kulkomis arba baudomis.... policija manau ne daktarai kad cxirurgines operacijas daryt...ir ne daktarai kad psihologines ligas gydyt a tai kodel per visa GHEROVES istorija jie bando situom uzsiiminet ?alio TEISINE VALSTYBE tai kas jiem suteike dievu vaidmeni jega ir teise ?... entas - ne zmogus.. jis baudeju valstybes yrankis...todel cia nieko asmenisko

SUSIJUSIOS NAUJIENOS