Pareigūną užpjudyti šunimis grasinęs prieniškis sulaukė atpildo | Diena.lt

PAREIGŪNĄ UŽPJUDYTI ŠUNIMIS GRASINĘS PRIENIŠKIS SULAUKĖ ATPILDO

  • 1

Besibaigiant 2020 metams Alytaus apylinkės teismo Prienų rūmų teismas priėmė sprendimą, kuriuo 40-metis Prienų rajono gyventojas pripažintas kaltu dėl grasinimo pareigūnui.

Praėjusių metų rugpjūčio 27 dienos popietę po Prienų rajono policijos komisariato pareigūno ir socialinės darbuotojos apsilankymo vyro namuose, jis labai supyko ir vėliau paskambinęs pareigūnui į mobilųjį telefoną naudodamas necenzūrinius žodžius grasino užpjudyti šunimis ir sutrikdyti sveikatą.

Minėtam pareigūnui kartu su kolege ir kitos institucijos atstovais atvykus pas vyrą į kiemą pakartotinai, rugsėjo mėnesį grasinimai ir agresyvus elgesys vėl pasikartojo. Tačiau šįkart prieniškis eidamas link pareigūno naudojo necenzūrinius žodžius ir grasino sužaloti, laikydamas po ranka pasitaikiusį metalinį strypą. Pareigūnui pakako vien išsitraukti iš dėklo turimą specialią priemonę ir perspėjus, kad gali būti panaudotas elektros impulsinis prietaisas, kaltinamasis persigalvojo ir nuėjo namų link.

Nors vėliau asmuo pripažino savo kaltę ir gailėjosi, tikindamas, kad neketino įgyvendinti nei telefonu, nei asmeniškai išsakytų grasinimų, tačiau dabar jam teks atsakyti už savo elgesį. Išnagrinėjęs turimus faktus ir parodymus, teismas asmeniui paskyrė galutinę 30 parų arešto bausmę, atidedant bausmės vykdymą penkiems mėnesiams ir paskiriant intensyvią priežiūrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ginri, Saugoti, Padėti

Kaune akropolyje bachuras filmavo ir burnojo policijos patrulius ir nieko..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS